Inici VINARÒS Vinaròs dona a conèixer les ajudes per a les PIMES que ha...

Vinaròs dona a conèixer les ajudes per a les PIMES que ha convocat la Generalitat Valenciana

237

El regidor Domenech Fontanet ha comparegut en roda de premsa per a detallar cada una de elles i el termini per a demanar les subvencions

La primera d’elles, anomenada Avalem Artesania té com a objectiu ajudar a la formació dels artesans i a la promoció dels productes. Els conceptes subvencionables són les despeses de la participació en fires, la confecció de catàlegs i l’assistència a cursos artesans, així com la protecció dels productes. La subvenció serà fins al 50% dels costos amb un límit de 5.000€.

La segona ajuda, Avalem Comerç, està adreçada per a la consolidació de l’activitat comercial de les pimes. Els conceptes subvencionables són les despeses en l’adquisició d’equipament per a l’establiment i la implantació de la venta online de productes. Per sol·licitar l’ajuda la inversió realitzada ha de ser superior al 3.000€ i es podrà finançar fins al 50%, amb un màxim de 20.000€.

La tercera subvenció, Emprenem Comerç, també està dirigida per a les pimes que vulguen consolidar la seva activitat empresarial o emprendre nous projectes. En aquest cas es podrà subvencionar els estudis de viabilitat, distribució, estalvi energètic i disseny de l’establiment, així com les despeses de gestoria, notaria o registres necessaris per a la constitució de l’empresa, a més del lloguer des del gener fins al setembre d’aquest any. La subvenció serà fins al 50% dels costos, amb un màxim de 10.000€, mentre que per al lloguer l’ajuda màxima serà de 5.000€.

El regidor Fontanet ha destacat que “totes aquestes ajudes es poden sol·licitar de forma directa a la Conselleria de Comerç des del 21 de gener fins al 4 de febrer”. En aquest sentit, ha explicat que “els empresaris que necessiten més informació o assessorament de com demanar les subvencions es poden adreçar a l’oficina de l’AFIC ubicada al carrer de Sant Ramón”.

Article anteriorBenicarló valora el Nadal 18/19 com a participatiu i vistós
Article següentArranca aquest Dijous la Festa de la Carxofa 2019 amb les Jornades del Pinxo