Inici BENICARLÓ Benicarló ultima els preparatius per a les competicions ciclistes d’aquest cap de...

Benicarló ultima els preparatius per a les competicions ciclistes d’aquest cap de setmana

396

L’Ajuntament de Benicarló, a través de les regidories de Policia Local, Esports i Obres i Serveis està acabant de perfilar tots els detalls organitzatius de cara a la celebració, aquest cap de setmana, de dos competicions de ciclisme d’alt nivell: la Marxa Cicloturista de dissabte i la Ronda Ciclista al Maestrat, que després de 4 anys de parèntesi, torna aquest diumenge amb els millors equips del moment.

La competició afectarà al tràfic rodat de la zona del centre de Benicarló, especialment als carrers de Sant Francesc, Ferreres Bretó, plaça de la Constitució, Pius XII, Pintor Sorolla i Joan Carles I, on estarà prohibit aparcar de les 6.00 a les 18.00 hores.

Les parades de l’autobús del carrer de Sant Francesc i Pintor Sorolla quedaran anul·lades per als dos dies i es traslladaran a l’avinguda del Maestrat, davant del tanatori.

La sortida de la Ruta Cicloturista (dissabte 12) està prevista a les 8.30 hores i l’arribada de 13.30 a 18.00 hores. La sortida de la Ronda Ciclista (diumenge 13) està prevista a les 9.30 hores i l’arribada de 13.30 a 14.30 hores.