Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Agenda d’activitats culturals a Càlig

Agenda d’activitats culturals a Càlig

92

Els esdeveniments culturals destacats per a les pròximes setmanes són la trobada del Club de Lectura La Torre i el “Xicotet Mercat d’Estiu”

Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Càlig, el diumenge 13 de juny a les 11h en la Plaça de la Diputació, tindrà lloc una nova trobada del Club de Lectura La Torre amb la filòloga i escriptora, Alicia Giménez Bartlett. La cita girarà entorn de la seua novel·la Hombres Desnudos per la qual va aconseguir en 2015 el Premi Planeta.

Amb més de 20 novel·les escrites, Alicia Giménez Bartlett és especialista en novel·la negra i coneguda sobretot per les seues novel·les policíaques sobre Petra Delicado. A través d’aquesta sèrie de novel·les, que va començar en 1996 amb Ritos de muerte, ha aconseguit que els personatges femenins prenguen el protagonisme que es mereixen dins d’aquest gènere. A més destaca per la seua novel·la Donde nadie te encuentre, fora del gènere negre, per la qual va aconseguir el Premi Nadal en 2011.

El diumenge 20 de juny de 10.30h a 13.30h tindrà lloc el “Xicotet Mercat d’Estiu” en la Plaça País Valencià, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Càlig i amb la col·laboració del C.E.I.P. Felicinda Collell. Consistirà en un mercat en el qual els participants i assistents podran reciclar, canviar i vendre articles de segona mà.

Totes les persones que vulguen muntar el seu lloc amb coses que ja no utilitzen en el “Xicotet Mercat d’Estiu” hauran de passar per l’Ajuntament de Càlig per a apuntar-se.