Inici BENICARLÓ Benicarló s’uneix al pla integral d’Ecovidrio per a incrementar el reciclat de...

Benicarló s’uneix al pla integral d’Ecovidrio per a incrementar el reciclat de vidre a l’estiu

398

Més de 170 establiments hostalers de Benicarló participaran en la campanya «Pren nota, recicla vidre» pensada per a conscienciar de la importància del reciclatge en un sector que genera quasi el 50% dels residus d’envasos de vidre. A l’estiu es recicla el 30% dels residus d’envasos de vidre de tot l’any.

La Regidoria de Medi Ambient s’ha sumat, per segon any consecutiu, al pla integral que l’entitat sense ànim de lucre encarregada del reciclatge d’envasos de vidre, Ecovidrio, ha posat en marxa amb l’objectiu d’incrementar el reciclatge de vidre en els establiments hostalers de les zones costaneres. En aquesta edició, Benicarló formarà part de la campanya «Pren nota, recicla vidre» per tal d’augmentar la recollida selectiva d’envasos de vidre, a través dels contenidors.

Cal destacar que l’estiu és una època fonamental per a incrementar el reciclatge d’envasos vidre, ja que el turisme i l’augment poblacional, així com l’increment del consum en el sector hostaler, comporten que al llarg d’aquest període es recicle aproximadament el 30% del dels residus d’envasos de vidre de tot l’any.

En aquest sentit, la col·laboració del sector hostaler és clau, ja que genera quasi el 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús.

En la campanya participaran 170 establiments hostalers de Benicarló. Amb l’objectiu de mobilitzar els professionals d’aquest sector, Ecovidrio realitzarà més de 500 de visites d’informació i sensibilització. A més, l’entitat instal·larà nous contenidors i entregarà 70 poals per a facilitar el transport dels residus d’envasos de vidre.

Els establiments adherits a la iniciativa competiran durant l’estiu i podran seguir la seua posició en el rànquing a través del webwww.tomanotareciclavidrio.es i els locals més compromesos amb el reciclatge d’envasos de vidre i que aconseguisquen més punts rebran com a premi una classe magistral amb Quique Dacosta, xef reconegut amb tres Estrelles Michelin.

A través de la iniciativa «Pren nota, recicla vidre», Ecovidrio promou i facilita la separació d’aquests residus entre els professionals del sector, a més de sensibilitzar sobre la importància de reciclar per a preservar l’entorn i lluitar contra el canvi climàtic.

Article anteriorComencen les obres de conservació i restauració al poblat iber del Puig de la Nau
Article següentCàlig rep més de 50.000€ per a restaurar la torre