Inici PEÑÍSCOLA L’Ajuntament de Peníscola comunica a Salut Pública que ja disposa de l’Edifici...

L’Ajuntament de Peníscola comunica a Salut Pública que ja disposa de l’Edifici Sociocultural per a la vacunació massiva

201

L’Ajuntament de Peníscola comunica a Salut Pública que ja disposa de l’Edifici Sociocultural per a procedir a la vacunació massiva

Peníscola, 1 d’abril de 2021.- La Regidoria de Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament de Peníscola ha comunicat a Salut Pública que la Conselleria ja pot disposar des d’avui, 1 d’abril, de l’espai habilitat per l’Ajuntament en la planta baixa de l’Edifici Sociocultural, tal com es va comprometre el consistori, per a poder procedir a la vacunació massiva.

Fa unes setmanes els tècnics de Salut Pública van visitar l’espai i van concloure que aquest seria el més apropiat dins del municipi per a poder dur a terme aquesta tasca, prevista per al mes d’abril.
Des de Salut Pública s’ha comunicat a l’Ajuntament que l’inici de la vacunació, prevista inicialment per a aquests primers dies del mes, queda posposada. No obstant això, l’administració local ha complit amb la data acordada i a partir d’avui Salut Pública ja disposa de l’espai degudament condicionat amb les necessitats especificades a l’Ajuntament.


El cost del lloguer de les carpes i tots els materials necessaris per a adequar l’espai per a aquesta finalitat és assumit pel consistori. La previsió, a dia d’avui, és que la cessió es comprenga entre el mes d’abril i els mesos d’octubre o novembre d’enguany. Aquesta estimació variarà en funció de com progresse la vacunació i, efectivament, de quan puga iniciar-se.

Des del primer moment es va advertir a l’Ajuntament que havia de cedir l’espai a data d’1 d’abril, encara que no hi haguera data concreta per a l’inici de la vacunació. De moment, el retard en la recepció de vacunes ha obligat a posposar aquest inici, però el consistori ha complit amb la data de lliurament del local. Des de la Regidoria s’espera que es puga procedir a la vacunació massiva al més prompte possible i queda a la disposició de les autoritats sanitàries.

Article anteriorVinaròs: passejant junt al riu Cervol
Article següentBenicarló rep 301 sol·licituds de xicotetes empreses per a les Ajudes Parèntesi