Inici BENICARLÓ Benicarló reconeixerà 15 esportistes

Benicarló reconeixerà 15 esportistes

703

L’Ajuntament retrà homenatge aquest divendres als esportistes benicarlandos més destacats de la temporada i que han aconseguit multituds d’èxits en les diferents competicions. En total, es reconeixerà 15 esportistes, un club i una institució.

Aquest divendres, el Mucbe acollirà l’acte d’homenatge als esportistes benicarlandos més destacats de l’any, que servirà per reconéixer l’esforç d’aquests atletes que duen el nom de Benicarló arreu del món. En concret, es reconeixerà a 15 esportistes, al Club Mabel pel seus èxits al llarg de la temporada, tant nacionals com internacionals, i a l’IES Ramón Cid, pel seu compromís amb l’esport, els hàbits saludables i la participació als premis de la Fundació Trinidad Alfonso.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha subratllat que amb aquest acte «volem retre un homenatge a aquells esportistes de Benicarló, ja siguen de club locals o de fora, que han acumulat uns grans mèrits esportius en el que va d’any».

Pel que fa als esportistes, es reconeixerà a Maria Añó Baca, Alba Bautista Cañas, Polina Berezina, Alba Ciurans Pozo, Noa Ros Esteller i Leire Rovira Cuartero, gimnastes del Club Mabel que han acumulat múltiples èxits aquesta temporada. També es retrà homenatge a Daniel Colom Masip, per les seues excel·lents classificacions a les diferents curses de muntanya al llarg del 2018, entre les quals destaca la cinquena posició aconseguida el passat 12 de maig a la cursa MiM (60 km. /3.300 m.) de la Penyagolosa Trails, computable per al Trail World Championship.

També es reconeixerà la trajectòria futbolística de Víctor Esbrí Lluch, amb 23 anys al Benicarló Base Futbol i al CD Benicarló. A més, es retrà homenatge a Adam Fikri, per la seua posició al Campionat d’Espanya de Kick light (2on classificat), en la categoria 10-12 anys de -38 kg i a Marta Noelia Lluch Escuder, pels seus èxits esportius al llarg de la temporada 2017-2018. Sergio Sanahuja Domingo serà un dels altres esportistes reconeguts per la seua posició al Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana (2on classificat) en la modalitat esportiva de Boccia BC3.

Pel que fa als atletes, no podien faltar la saltadora Cristina Ferrando Forés, pels seus resultats esportius a la Copa del Rei i de la Reina (3a classificada); Alexis Sastre Arnau, pels seus èxits esportius al Campionat d’Espanya d’Atletisme en salt d’alçada (4t classificat amb 2,14 m.) i en triple salt (6è classificat amb 15,63 m.); Carla Masip Gimeno, per la seua classificació al LIV Campionat d’Espanya d’Atletisme absolut en Pista Coberta en 1.500 m. femenins (3a classificada) i Adrián Añó Ibáñez, pels resultats esportius al Campionat d’Espanya de Duatló (1a i 3a posició al rànquing autonòmic).

Article anteriorConferència sobre el Papa Luna a càrrec de Joan B. Simó
Article següentCampanya Esportiva d’Estiu a Benicarló, per a totes les edats