Inici BENICARLÓ Campanya Esportiva d’Estiu a Benicarló, per a totes les edats

Campanya Esportiva d’Estiu a Benicarló, per a totes les edats

630

Un any més, la Regidoria d’Esports ha presentat una completa Campanya Esportiva d’Estiu, amb una gran diversitat d’activitats. El campus Diverestiu comptarà amb programes adaptats a cada franja d’edat, tindrà servei de menjador i s’allargarà fins al 27 de juliol.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha presentat aquesta matí una nova edició de la Campanya Esportiva d’Estiu, que té com a objectiu la promoció de la pràctica de l’esport a qualsevol edat, conciliant a més la vida laboral i familiar. La campanya, amb una orientació marcadament popular i oberta, compta amb la col·laboració de clubs i entitats esportives de Benicarló.

El regidor d’Esports ha remarcat que «un any més, presentem un programa esportiu molt ampli, amb opcions per tots els gustos i edats, que dóna resposta la necessitat de conciliar els horaris de treball amb l’oci estiuenc dels xiquets». Flos ha volgut agrair el treball que realitzen les entitats esportives de Benicarló «a l’hora de confeccionar una oferta el més diversa possible».

La principal aposta de la Regidoria d’Esports es plasma en el Campus Diverestiu, orientat a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys, amb programes adaptats a cada franja d’edat. Enguany hi haurà una àmplia oferta d’activitats nàutiques, natació, esports de raqueta, tir amb arc, esgrima, tallers i excursions, entre moltes altres alternatives, que els menuts podran gaudir des de les 9.00 fins a les 13.00 hores. A més, i per segon any, Diverestiu comptarà amb un servei de menjador conjunt amb l’Escola d’Estiu entre les 13:30 i les 15:30 al CEIP Eduardo Martínez Ródenas.

L’oferta per als més joves es complementa amb les Escoles Esportives d’Estiu, amb un ampli ventall de propostes en horari de vesprada. Futbol sala, esports alternatius, activitat física adaptada (que ha ampliat l’horari a dos dies per setmana), bateig de busseig o kangoo (una de les novetats d’enguany) són només algunes de les alternatives pensades i orientades per a xiquets i xiquetes fins als 16 anys.

La prematrículació, tant per al Campus Diverestiu com per a les Escoles Esportives d’Estiu, es pot formalitzar del 23 de maig al 8 de juny a través del web www.esportsbenicarlo.com o a les oficines Iocum (c. del Doctor Fléming, 19 de 9.30 a 14.00 hores). El pagament s’haurà d’efectuar del 15 al 22 de juny.

La Campanya Esportiva d’Estiu contempla també activitats físiques per a joves i adults a partir de 14 anys, amb una oferta que combina disciplines nàutiques, escacs, aeròbic, zumba, pilates o patinatge i que enguany incorpora també el kangoo. Hi haurà, com cada any, fit-platja entre les 9.00 i les 10.00 hores, de dimarts a dijous a la platja del Morrongo per als qui matinen per a acudir a la platja i activitats de ball urbà els divendres de juliol de 19.30 a 20.30 hores també a la platja del Morrongo.

Per als més mariners, l’Escola de Vela ha preparat un seguit d’alternatives com Navega Fàcil (iniciació a la vela i caiac), un campus nàutic amb activitats pràctiques i teòriques i un curs de windsurf.

Hi haurà també Campus Esportius amb quatre programes: Bàsquet, Campus de la Piscina Municipal, Campus de Futbol BBF, i el Campus de Patinatge. L’oferta de la Campanya Esportiva d’Estiu es complementa amb amb campionats i tornejos populars, com el Bàsquet Memorial Víctor Pratsevall o el Torneig d’Estiu de Futbol Sala.

Al llarg de juny, juliol i agost també tindran lloc diferents activitats fora dels Campus i Campionats, com l’acte d’homenatge als millors esportistes benicarlandos d’aquest divendres 25, la Festa de Cloenda de l’Esport escolar el dissabte 2 de juny, o la Gala de l’Esport el dia 30 de juny.