Inici BENICARLÓ Benicarló instal·la senyals als carrers per sensibilitzar contra la violència de gènere

Benicarló instal·la senyals als carrers per sensibilitzar contra la violència de gènere

276

Amb motiu del 25N, s’han habilitat 4 senyals viaris a les entrades principals de la ciutat amb el missatge «Benicarló lliure de violència de gènere i masclista» i el telèfon d’ajuda a les víctimes «016»

L’Ajuntament de Benicarló, en honor al Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones (25N), ha habilitat quatre senyals viaris simbòlics amb el missatge «Benicarló lliure de violència de gènere i masclista» i el telèfon d’ajuda a les víctimes «016» amb l’objectiu de visibilitzar i posicionar-se enfront d’aquest tipus de violència.

Els quatre senyals estan situats a les quatre entrades principals de Benicarló: la rotonda del Monument a la Carxofa, l’entrada de la Guàrdia Civil, la rotonda de la Ratlla del Terme i la rotonda dels antics Bombers.

La instal·lació ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre la regidoria de Serveis Socials, la Brigada d’Obres, la Guàrdia Civil i la Policia Local, que han treballat conjuntament per tal confeccionar els senyals i trobar els llocs més adequats per a ubicar-les.

La Policia Local, a més, ha anomenat a dos agents especialitzades per a fer seguiment de les víctimes de violència de gènere.

Els senyals de sensibilització són una de les accions recollides en el I Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats 2019-2022, un document que funciona com a full de ruta per tal d’assolir la igualtat de gènere i la no discriminació per raó de sexe.