Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs presenta el nou enllumenat nadalenc

L’Ajuntament de Vinaròs presenta el nou enllumenat nadalenc

333

Les Regidories d’Obres i Servies i Comerç treballen de forma conjunta en els últims retocs per a poder fer l’encesa el divendres 2 de desembre a les 19:00h

L’Ajuntament ja ha instal·lat la nova il·luminació de Nadal que durant les properes setmanes ajudarà a crear un bon ambient festiu al municipi, a més d’ajudar a incentivar les compres a la localitat. Les llums s’han ubicat al centre urbà, en concret, als carrers de Sant Tomàs, Mare de Déu dels Socors, Sant Francesc, Doctor Fleming, Arxipreste Bono, i a les avingudes del País Valencià, Pablo Ruiz Picasso i Llibertat. D’altra banda, a les places de Sant Antoni, Tres Reis i a la rotonda de Puis XII s’instal·larà una decoració especial.

Com a novetats aquest any s’han col·locat jardineres als fanals del carrer Major, on es plantarà la flor de Nadal, conjuntament amb la resta de carrers amb aquest mobiliari urbà. Així mateix, s’han dissenyat dos noves estructures decoratives que se situaran al carrer del Doctor Ricardo Santos i a la plaça de la Constitució, atenent així la petició dels comerços de la zona, al mateix temps que s’amplia la decoració.

Per part de la Regidoria de Comerç s’ha optat per decorar diferents carrers comercials per atraure als visitants i així incentivar les compres nadalenques. En concret, es tracta de la decoració de diferents fanals i la col·locació de banderoles a la plaça Parroquial, carrer Major, carrer de Sant Tomàs, plaça Sant Valent, carrer de Sant Cristòfol i plaça Jovellar.

Una altra de les novetats és el canvi de l’arbre de Nadal, que enguany s’optarà per un estil més clàssic, a més d’una nova decoració a la plaça de Sant Agustí.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha indicat que l’encesa de les llums de Nadal es farà el divendres 2 de desembre a les 19:00h. Segons comentava es tracta d’un dels actes més esperats d’aquestes festes, que es farà a la plaça Parroquial, i convidava tots els veïns assistir a aquesta primera activitat de la programació nadalenca. D’altra banda, destacava que “Vinaròs disposa d’una àmplia oferta comercial i de productes de proximitat per a realitzar les compres durant aquestes dates tan senyalades”.

Consum reduït

Per la seua banda, la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha assenyalat que la il·luminació de Nadal tindrà un horari reduït del 2 al 24 de desembre, amb l’encesa que coincidirà amb l’enllumenat públic i s’apagarà a les 22:00h, mentre que a partir del 24 de desembre l’horari s’ampliarà fins a les 24:00h. Morellà destacava que “tot i que l’enllumenat de Nadal és de tecnologia LED de baix consum, des de l’Ajuntament hem decidit aplicar aquest horari d’encesa i apagat per estalviar el màxim possible”.

Per acabar, la regidora incidia que “any rere any, volem que Vinaròs siga un referent durant les festes nadalenques, amb una decoració on grans i petits s’il·lusionen, i convidem tots els veïns de Vinaròs i comarca a visitar-nos durant aquestes dates tan especials”.