Inici BENICARLÓ Benicarló fa balanç dels danys després de les pluges

Benicarló fa balanç dels danys després de les pluges

575

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada pel regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, el cap de la Policia Local, Agustín Parra, i el cap de la Brigada Municipal, José María Martín ha fet balanç este matí dels danys soferts per les últimes pluges així com de les actuacions realitzades.
Després de relatar cronològicament el desenvolupament de l’operatiu d’emergència durant de tota la setmana, Miralles valorava de manera aproximada els danys en “més d’un milió d’euros, comptant els desperfectes en camins i dependències municipals”, una xifra que encara cal confirmar a expenses dels informes dels tècnics municipals.

L’alcaldessa també ha informat que es demanarà a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer la canalització de la rambla d’Alcalà, a més d’explicar que durant la reunió mantinguda divendres amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, es va demanar a la subdelegada del Govern “més permissivitat a l’hora de netejar rius i barrancs”.

També ha explicat que encara falten per determinar els danys provocats a l’agricultura, i ha indicat que el regidor Domingo Roca convocarà aquesta setmana el Consell Agrari per conèixer l’abast dels danys. Pel que fa a l’estat de les platges, el regidor d’Obres i Serveis apuntava que “degut a les pluges, s’hauran de dur a terme actuacions especials en els propers mesos, que poden sumar 20.000 o 30.000 euros, més del doble de l’habitual”.

Durant la roda de premsa, Miralles també ha destacat que Benicarló ha estat connectada amb tots els mitjans de comunicació de l’estat espanyol i ha elogiat l’exhaustiva informació de servei que s’ha donat a través de les xarxes socials municipal. Alcaldessa i regidor han agraït el gran treball desenvolupat a tots els involucrats en l’atenció a aquest episodi: Policia Local, Guàrdia Civil, Brigada d’Obres i Serveis, bombers, Creu Roja i Departament de Comunicació, així com l’empresa externa contractada per suplir les carències de maquinària pesada de la Brigada. I també a la ciutadania, de la qual han manifestat que “han tingut un comportament exemplar”.

No us perdeu el proper 7dies Benicarló en especial Gota Freda

Article anteriorPuig anuncia un decreto urgente para dar cobertura a los desperfectos causados por el temporal
Article següentPresentació Programació Ànimes 2018