Inici VINARÒS Presentació Programació Ànimes 2018

Presentació Programació Ànimes 2018

537

Marc Albella, regidor de Cultura, Festes, Joventut i Tradicions de l’Ajuntament de Vinaròs, ha presentat avui la programació de les Ànimes 2018. Una iniciativa conjunta entre la Regidoria de Comerç i la Regidoria de Cultura, Festes, Joventut i Tradicions, on s’unifica la Castanyada i la festa de Halloween a la ciutat de Vinaròs.

Ànimes 2018 es celebrarà del 27 d’octubre al 1 de novembre i es centrarà en una sèrie d’activitats d’animació comercial i d’oci pel centre de la ciutat. La programació es pot trobar a l’Oficina d’Informació i Turisme, en cartelleria als comerços de la nostra localitat, al propi Ajuntament, i a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Vinaròs.

En la programació s’inclou l’horari d’obertura del Cementiri Municipal de Vinaròs, que serà 9:00h a 20:00h, una iniciativa que s’ha donat per tal d’informar a la població i facilitar l’entrada a aquelles persones que desitgen visitar els seus familiars i/o amics o netejar i posar a punt els nínxols per al dia de Tots Sants.

El dissabte 27 d’octubre comptarem amb el Curs de Caracterització Terrorífica al Casal Jove dirigit per a un públic juvenil, de caràcter gratuït però amb prèvia inscripció.

L’Acadèmia de Ball Locura es farà càrrec de l’Animació Terrorífica els dies 29 i 30 d’octubre des de les 17:30 a les 20:00h.

El dilluns 29 d’octubre a les 19:30h es durà a terme la conferència “L’element cultural en els ritus funeraris” a càrrec de Conxita Solans, a la Biblioteca Municipal.

El dimarts 30 d’octubre de 18:00h a 19:00h es durà a terme l’Animació Infantil Tradicional sobre la Castanyada que ofereix el Mercat de Vinaròs i el Gimnàs Gent Sana i tindrà lloc al mateix mercat. A les 20:00h es celebrarà el Passeig Històric Guiat “El Vinaròs de la Castanyada: l’agricultura de l’hivern”, una activitat gratuïta sense inscripció prèvia que compta amb la col·laboració de l’Associació Amics de Vinaròs.

La nit de les ànimes, el dimecres 31 d’octubre, és el dia amb més programació, un dia dirigit, sobretot, a un públic jove i a que la gent surti als carrers de Vinaròs i centrar l’ambient en el centre comercial.

Aquesta jornada començarà amb un Taller Infantil de Panellets que tindrà lloc a les 17:30h al Mercat de Vinaròs dirigit a un públic infantil i amb prèvia inscripció a través del correu info@mercatdevinaros.es o directament al Mercat de Vinaròs. De 18:00h a 19:30h tindrà lloc l’Animació Infantil Terrorífica amb la col·laboració del Gimnàs Gentsan i a les 18:30h es celebrarà el X Passatge del Terror ubicat al Carrer Carreró i amb la col·laboració dels alumnes del grup de Teatre Teatrèmol de l’Aula Municipal de Teatre de Vinaròs.

L’Acadèmia de Ball Locura, realitzarà la representació del “Vinaròs Horror History Circus” a les 18:30h i a les 20:30h a l’Auditori Municipal. El preu de l’entrada és de 2€ venta anticipada al mateix auditori o a l’Acadèmia de Ball Locura.

A les 20:30h tindrà lloc el Passeig Històric Guiat “El Cementiri de Vinaròs a la llum de les espelmes”, una activitat gratuïta amb un màxim de 50 persones, prèvia inscripció a la planta baixa de l’Ajuntament.

De 21:00h a 22:00h tindrà lloc l’Animació Juvenil Terrorífica a càrrec del gimnàs Gentsana. I finalment, a partir de les 11:00h hi haurà una programació especial als diferents pubs i discoteques de la localitat amb festes temàtiques als seus locals.

Marc Albella, regidor de Cultura, Festes, Joventut i Tradicions de l’Ajuntament de Vinaròs, ha acabat fent un agraïment al treball de disseny, maquetació i il·lustració de Sebastian Casanova, i ha animat als vinarossencs i vinarossenques a sortir al carrer, gaudir i participar!

Article anteriorBenicarló fa balanç dels danys després de les pluges
Article següentPeníscola du a terme les tasques de neteja i desbrossament després del temporal