Inici BENICARLÓ Benicarló es queda sense un altre acte tradicional Sant Gregori 2020 no...

Benicarló es queda sense un altre acte tradicional Sant Gregori 2020 no es celebrarà

417

La festa no se celebrarà en cap altra data dins de 2020 i es postposa directament al 9 de maig de 2021. L’Ajuntament es planteja la possibilitat de passar la festa local de Sant Gregori a una altra data de 2020.

L’Associació d’Amics de Sant Gregori ha decidit suspendre la romeria a l’ermita de Sant Gregori que se celebra cada 9 de maig. La festa és una de les tradicions benicarlandes més arrelades però donades les circumstàncies actuals, l’entitat organitzadora ha comunicat la suspensió de la romeria i les paelles i postposa la celebració de la festa per al 2021.

El 9 de maig, dia de Sant Gregori, és una de les dos festes locals, juntament amb Sant Bartomeu, que se celebra el 24 d’agost. Ara, l’Ajuntament es planteja la possibilitat de traslladar la festa de Sant Gregori a una altra data dins de 2020. «La Generalitat ens ha confirmat que podem fer el canvi —assenyala l’alcaldessa— i ara hem d’estudiar les diferents possibilitats». «Una de les propostes —ha dit Xaro Miralles— seria traslladar la festa local de Sant Gregori a la setmana en què se celebren les Falles 2020, en cas que es puguen celebrar aquest 2020». La decisió definitiva l’haurà d’aprovar el Ple de l’Ajuntament.