Inici BENICARLÓ Benicarló: Els testimonis de Jehovà tornen a celebrar les seues reunions presencials...

Benicarló: Els testimonis de Jehovà tornen a celebrar les seues reunions presencials després de dos anys realitzant-les per videoconferència

2029

Benicarló. Molts veïns s’han preguntat aquests dos últims anys: «On estan els testimonis de Jehovà?». I és que, des del 12 de març de 2020, dos dies abans de l’inici de l’estat d’alarma, els Testimonis de Benicarló van suspendre les seues reunions presencials i deixaren de tocar a les portes amb la finalitat de protegir la seua salut i la dels altres. Des d’aquest moment, no se’ls ha tornat a veure fent visites de casa en casa ni amb els seus exhibidors portàtils, que solien col·locar en zones concorregudes com l´hospital de Vinarós, plaza Constitución i carrer Sant Joan. No obstant, a partir del pròxim 1 d’abril tornaran a celebrar les seues reunions presencialment en els seus locals de culte anomenats «Sales del Regne».

 

Des que va començar la pandèmia, a fi de respectar les mesures sanitàries, els més de 250 Testimonis de Benicarló s’havien reinventat per a no renunciar a cap de les seues activitats. Per això han estat celebrant les seues reunions setmanals per videoconferència, i inclús han vist incrementada l’assistència. En paraules de Pedro Carrilero, portaveu local dels testimonis de Jehovà a la provincia de Castelló: «Ha sigut emocionant veure com fins a les persones majors han aprés a utilitzar amb habilitat la tablet, a més d’altres dispositius electrònics». No obstant, els testimonis de Jehovà de Benicarló ja estan preparant la seua Sala del Regne ubicada al carrer 9 d’Octubre, 34, 12580 Benicarló, per a reprendre les seues reunions setmanals a partir de l’1 d’abril. Per a les persones de risc o que preferisquen quedar-se a les seues cases, s’estan instal·lant uns sistemes que permeten tindre reunions híbrides. És a dir, hi haurà la possibilitat que persones es connecten per videoconferència a les reunions presencials que se celebraran a les Sales del Regne.

18 DE MARÇ 2022: Sala de reunions dels testimonis de Jehovà del carrer 9 d’Octubre, 34, 12580 Benicarló, que reobrirà les seues portes el pròxim 1 d’abril

Una família de Testimonis es connecta per videoconferència a una reunió de la congregació

Encara que els Testimonis estan entusiasmats per tornar a reunir-se presencialment, continuaran amb la seua labor d’ensenyança pública donant classes particulars de la Bíblia per telèfon, videoconferència i per carta. També seguiran celebrant de manera virtual els seus congressos, que des de fa anys tenien lloc en la calle Archiduque Otto de Habsburgo, 24, 03503 Benidorm, Alicante. Per a aconseguir-ho, hi han dissenyat un lloc d’internet que permet transmetre el programa en viu i en directe. En l’últim congrés celebrat d’aquesta manera , va haver-hi 1935 assistents.

Els testimonis de Jehovà estan desitjant tornar a la normalitat amb les seues activitats, però prefereixen fer-ho de manera progressiva perquè consideren la vida sagrada i volen ser prudents per a no posar en risc tant la vida d’uns altres com la seua. En el seu lloc oficial d’internet, JW.ORG, han destacat contínuament la importància de prendre totes les mesures necessàries per a evitar tot el possible el contagi de la COVID-19, així com de seguir sempre les instruccions i recomanacions de les autoritats amb relació a la pandèmia.

Segons Pedro Carrilero: «Els Testimonis estem molt feliços de tornar a les nostres reunions presencials. Tenim moltes ganes de tornar a la normalitat total, però també volem ser prudents i fer-ho segons ho vagen permetent les condicions sanitàries».

Nota de Premsa