Inici VINARÒS Vinaròs Gastronòmic: L’associació d’hostaleria es renova

Vinaròs Gastronòmic: L’associació d’hostaleria es renova

672


Arranca amb un “tardeo” solidari per Ucraïna, la renovada associació d’hostaleria amb nou president i 19 associats

Marc Albella regidor d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, ha presentat dijous al Vinalb a ‘Vinaròs Gastronòmic” la renovada associació d’hostaleria amb molts més associats, un total de 19 establiments. Segons Albella: “la reinvenció de l’associació d’hostaleria a la nostra ciutat, s’ha obert a tots aquells que estiguen interessats a formar part, amb noves perspectives i adequant-se a les actuals necessitats i objectius que es detecten en el conjunt gastronòmic de la nostra localitat”.
Als restaurants que ja formaven part de l’associació d’hostaleria i que han mantingut i preservat la cuina tradicional marinera, s’han sumat altres establiments que fa poc han sigut reconeguts per la seua qualitat en la Guia Repsol, entre altres.

El president  de la nova associació ‘Vinaròs Gastronòmic’ és Marcelo Abbattangelo, de la brasseria argentina “A fuego lento”, que va indicar que aquesta iniciativo sorgeix de les reunions dels restauradors, que fent autocrítica del sector, es van adonar que fent esforços individuals, no teníen força en el conjunt, pel que es van unir per alçar la gastronomia de Vinaròs, destacant la diversitat de Vinaròs en matèria gastronòmica, amb menjar tradicional i de diferents països, amb el llagostí de Vinaròs al front.

“Tardeo” solidari per Ucraïna
L’associació va aprofitar amb aquesta presentació per a mostrar el cartell de la seua primera iniciativa: un “Tardeo” Solidari amb Ucraïna, que tindrà lloc en la plaça del mercat municipal el pròxim 7 d’abril, per a recaptar ajuda humanitària a través de l’ONG Help Ucraïna, segons va explicar el representant de l’associació, Alberto Belmonte. Es tracta d’una fideuá oberta al públic en general, al preu de 5 euros el plat de fideuà i una beguda.