Inici BENICARLÓ Benicarló augmenta la partida destinada a neteja i desinfecció dels centres escolars

Benicarló augmenta la partida destinada a neteja i desinfecció dels centres escolars

182

El consistori de Benicarló ha augmentat el pressupost destinat a les feines de neteja i desinfecció dels centres escolars públics d’infantil i primària de la localitat, amb una xifra total d’inversió de 140 000 euros. El departament de medi ambient ha dimensionat les necessitats de cada centre d’acord amb cadascun d’aquests.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha declarat que «cada centre ha elaborat el seu pla de contingència», per això ha traslladat un agraïment a tots els docents i membres dels centres que han estat treballant per posar a punt les escoles.

Aquest any el nombre d’alumnes nous de P3 és de 249 xiquets i xiquetes. Pel que fa al nombre total d’alumnes d’educació infantil la xifra és de 839. A primària els centres de la població compten amb 1886 estudiants, mentre que el total a l’ESO és de 1239 alumnes.

Pel que fa a infraestructures, s’ha posat a disposició de l’IES Joan Coromines un aula a l’Auditori Pedro Mercader per garantir la presència dels alumnes de batxillerat. A més, s’han celebrat les reunions de la comissió d’escolarització d’infantil, primària i secundària sense incidències.

La policia Local ha establert els protocols davant les demandes dels centres educatius, els horaris i les portes d’entrada i sortida dels centres.  «Se reforçarà en agents aquells llocs on hi pugen hi haure aglomeracions», ha declarat Ilde Añó, regidor de Policia.

D’altra banda, la brigada municipal d’obres ha col·laborat en tots els centres deixant material i realitzant millores a l’entrada a l’IES Ramón Cid.

Article anteriorEl Sol naciente. Un nuevo amanecer (autoayuda)
Article següentCàlig contará con un aula para niños de 2 años