Inici BENICARLÓ Benicarló adjudica la construcció d’un pàrquing per a vehicles pesats al polígon...

Benicarló adjudica la construcció d’un pàrquing per a vehicles pesats al polígon de El Collet

60

El nou equipament, de més de 6.000 metres quadrats, permetrà que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada. Les obres, adjudicades per un import de 219.252 euros, començaran aquest mes de juliol

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat a l’empresa Pavasal Empresa Constructora SA la construcció d’un aparcament per a vehicles pesats al polígon industrial El Collet, en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal.

El projecte, adjudicat per un import de 219.252 euros, preveu l’asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal dels diferents itineraris i places d’aparcament. També s’inclou la il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat connectades amb la Policia Local de Benicarló.

Paral·lelament, també es construiran voreres als voltants de la parcel·la i es repararà l’asfalt en diferents zones del polígon deteriorades pel pas del temps.

L’actuació, inclosa en el Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló, servirà per a dotar de millors serveis el Polígon Industrial i permetrà que els transportistes i conductors de vehicles pesats puguen utilitzar el pàrquing de manera segura i controlada.

Les obres, que tenen un temps d’execució previst de tres mesos, començaran aquest mes de juliol i es podran executar a través d’una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l’IVACE.

Article anteriorPeníscola donarà la benvinguda a l’estiu amb l’espectacle Arca Pacis de Xarxa Teatre
Article següentL’Ajuntament presenta la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere