Inici BENICARLÓ Finalitzen a Benicarló les obres del pàrquing per a vehicles pesats al...

Finalitzen a Benicarló les obres del pàrquing per a vehicles pesats al Polígon El Collet

70

Una vegada finalitzat l’asfaltat i la senyalització vial, només quedarà la instal·lació de les càmeres de seguretat. El projecte ha suposat una inversió de 226.996 euros a càrrec de l’IVACE

El pàrquing per a vehicles pesats del Polígon Industrial El Collet està pràcticament enllestit, a falta de la instal·lació de les càmeres de seguretat i de la connexió de l’enllumenat.

El regidor d’Urbanisme, Borja Castell, i la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, han visitat les obres acompanyats dels representants de la EGM Abastos-Collet. Borja Castell ha remarcat que «el nou aparcament contribuirà a crear un entorn més segur i una millora dels accessos al polígon» i ha avançat que «la intenció de l’Ajuntament és continuar col·laborant amb l’EGM per tal que les inversions tinguen continuïtat i servisquen per a avançar i optimitzar els recursos, de manera que les empreses puguen millorar la seua competitivitat»

El nou equipament, ubicat en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal, permetrà que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada i suposarà una millora important per a l’accés i l’intercanvi de mercaderies al polígon.

Els treballs han consistit en l’asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal de les 42 places d’aparcament. També s’ha inclòs la il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat que estaran permanentment connectades amb la Policia Local de Benicarló. A més, s’han millorat els accessos a la zona i s’ha reparat l’asfalt en diferents zones del polígon deteriorades pel pas del temps.

La inversió total ha estat de 226.996 euros, a càrrec de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Article anterior“Último escalón hacia Roma” guanya el concurs de fotografia de l’AAPL l’any del Papa Luna 
Article següentLa tonyina roja serà la protagonista gastronòmica a Vinaròs durant els mesos de setembre i octubre