Inici BENICARLÓ Finalitzen a Benicarló les obres del pàrquing per a vehicles pesats al...

Finalitzen a Benicarló les obres del pàrquing per a vehicles pesats al Polígon El Collet

271

Una vegada finalitzat l’asfaltat i la senyalització vial, només quedarà la instal·lació de les càmeres de seguretat. El projecte ha suposat una inversió de 226.996 euros a càrrec de l’IVACE

El pàrquing per a vehicles pesats del Polígon Industrial El Collet està pràcticament enllestit, a falta de la instal·lació de les càmeres de seguretat i de la connexió de l’enllumenat.

El regidor d’Urbanisme, Borja Castell, i la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, han visitat les obres acompanyats dels representants de la EGM Abastos-Collet. Borja Castell ha remarcat que «el nou aparcament contribuirà a crear un entorn més segur i una millora dels accessos al polígon» i ha avançat que «la intenció de l’Ajuntament és continuar col·laborant amb l’EGM per tal que les inversions tinguen continuïtat i servisquen per a avançar i optimitzar els recursos, de manera que les empreses puguen millorar la seua competitivitat»

El nou equipament, ubicat en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal, permetrà que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada i suposarà una millora important per a l’accés i l’intercanvi de mercaderies al polígon.

Els treballs han consistit en l’asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal de les 42 places d’aparcament. També s’ha inclòs la il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat que estaran permanentment connectades amb la Policia Local de Benicarló. A més, s’han millorat els accessos a la zona i s’ha reparat l’asfalt en diferents zones del polígon deteriorades pel pas del temps.

La inversió total ha estat de 226.996 euros, a càrrec de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).