Inici BENICARLÓ Arriben les primeres vacunes a Benicarló (actualització)

Arriben les primeres vacunes a Benicarló (actualització)

1430

Arriben les primeres vacunes a Benicarló

Arriben les primeres vacunes a Benicarló, en concret a les 17.00 h. en el Centre de Diversitat Funcional S. Francesc de Benicarló. L’entrada a les residències està prohibida per seguretat i que des de Sanitat restringeixen totalment l’entrada, per el que us anirem informant en el que sigui possible.

 

 

 

 

 

 

ACTUALITZACIÓ: l’ajuntament de Benicarló ens ofereix algunes imatges:

Algunes de les residències on es vacuna hui són les següents:

Residència Sant Carles (Daimús) Carrer Francisco Pons, 14 /⏰hora aprox: 14.00/ –

Residència Geriàtrica Benicàssim (Benicàssim) C/ *Vilaroig, 3 /⏰hora aprox: 15.30/ –

Residència Videsalud 1 (Redován) Av Orihuela, 41 /⏰ 15.30/

Residència Jardí de Miramar (Miramar) C/ de les Oliveres s/n /⏰hora aprox: a la vesprada/

Residència La nostra Sra. de la Victòria. Urb. Sol i Llum, Camí *uncaret, 20 Sant Vicent del Raspeig ⏰ A la vesprada

Aquest dimarts es reprén la vacunació en la Comunitat Valenciana, després d’un problema logístic de la farmacèutica Pfizer que ha obligat al seu ajornament

S’ha anunciat avui que La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública represa aquest dimarts el programa de vacunació enfront de la COVID-19 en algunes residències de la Comunitat Valenciana, després del problema logístic que ha patit la farmacèutica Pfizer que li ha impedit la distribució de les vacunes a diversos països d’Europa, entre ells Espanya.

La represa de la vacunació es realitza aquest dimarts en algunes residències, en funció de l’hora d’arribada de les dosis als tres centres de distribució i el seu posterior repartiment.

La Comunitat Valenciana va començar aquest diumenge la vacunació enfront del coronavirus amb 775 dosi de la vacuna de Pfizer en set residències de majors.

A partir d’ara cada setmana, Pfizer té el compromís d’entregar al voltant de 30.000 dosi. Alacant rebrà 10.000 dosi, 5.000 Castelló i 16.000 la província de València.

La conselleria ha dissenyat un pla de treball perquè les persones que resideixen o treballen en residències de majors i en residències amb persones amb diversitat funcional, hagen rebut la primera dosi a mitjan gener.

El següent grup de vacunació és el del personal sanitari. S’anirà vacunant d’acord amb la disponibilitat de les dosis i s’avançarà en cadascun dels grups en funció d’aquesta disponibilitat.

Article anteriorLa Biblioteca de Benicarló estrena un servei de préstec a domicili per a persones majors
Article següentVinaròs facilita l’arribada d’Internet d’alta velocitat als polígons