Inici BENICARLÓ La Biblioteca de Benicarló estrena un servei de préstec a domicili per...

La Biblioteca de Benicarló estrena un servei de préstec a domicili per a persones majors

244

«Biblioteca en mà» està pensat per a aquelles persones majors de 65 anys o amb una discapacitat igual o superior al 33 %. El servei és gratuït, només s’ha d’acreditar alguna de les dues condicions anteriors i tenir el carnet de la Biblioteca Municipal.

La Biblioteca Manel Garcia Grau ha posat en marxa un servei de préstec a domicili destinat a dos col·lectius especialment vulnerables a la COVID-19: els majors de 65 anys i les persones amb una discapacitat igual o superior al 33 %.

Les persones que vulguen sol·licitar el servei només hauran d’emplenar el formulari que apareix al web de la Biblioteca o telefonar al 964 47 56 60. Podran demanar fins a tres documents (dos llibres i un audiovisual) per un període d’entre 15 i 30 dies, amb la possibilitat de renovar-los per 30 dies més.

En cas de no disposar del carnet de la Biblioteca, caldrà sol·licitar-lo prèviament a través del web o per telèfon al 964 47 56 60.

Al tractar-se d’un servei adreçat especialment a col·lectius amb dificultats, a banda de documents del fons bibliogràfic habitual, també poden sol·licitar llibres amb lletra gran, de lectura fàcil o audiollibres.

Article anteriorGeneralitat convoca subvencions per a les pimes comercials
Article següentArriben les primeres vacunes a Benicarló (actualització)