Inici ALTRES NOTICIES AMIC Valencians fa saber les seves demandes al govern valencià

AMIC Valencians fa saber les seves demandes al govern valencià

203

L’associació de Premsa i Mitjans Digital AMIC Valencians fa saber les seves demandes al govern valencià


Benvolgudes i benvolguts,

Primer de tot, us desitjo que tant vosaltres com els més propers estigueu bé de salut, tot i que segur que hem de lamentar la pèrdua de gent pròxima, i si és així, tot el nostre suport en uns moments en què no els podem acompanyar ni acomiadar com es mereixen, tot és molt trist i dolorós, malauradament aquesta pandèmia ens afecta cada vegada de més a prop. Esperem que la sortida d’aquest malson que ens ha tocat viure, sigui propera. Us ho desitjo de tot cor.

Des de l’AMIC Valencians seguim treballant amb força, per acompanyar-vos de ben a prop en aquests moments. En la línia encetada amb el comunicat que va tenir força ressò, tant en els mitjans nacionals com locals, hem fet un seguit de cartes al Gobierno de España per tal d’alertar de la nostra situació, un bé essencial per la societat i sobretot per a les nostres comunitats, així com reclamar un seguit de mesures urgents per al sector, per tal de garantir la nostra tresoreria i la futura viabilitat dels mitjans. Aquestes cartes les vam adreçar al President i a tots els Ministres relacionats amb la nostra activitat (us adjuntem una de les cartes).

Per altra banda, estem en comunicació constant amb les nostres institucions i aquesta setmana, els hem tramès una carta al President Puig, al Conseller Marzà i a la Directora de Promoció Institucional Escribano en el mateix sentit. En la mateixa línia hem estat parlant amb els responsables de publicitat i de suport als mitjans en la nostra llengua dels governs de les Illes Balears i Catalunya, que són conscients de la gravetat de la situació.

Però hem de continuar insistint a totes les portes, ja que no és un moment gens fàcil i per això hem de posar en relleu a qui ens escolti i a qui no, la feina dels nostres mitjans quan els recursos i els ingressos s’acaben i per contra, aquest mes de març, hem tingut uns creixements d’audiències espectaculars, una prova de la necessitat de la ciutadania d’informar-se a través dels nostres mitjans. Tenim més audiència i més feina en una situació complicada de teletreball, problemes amb la impressió i distribució, etc..; però per altra banda, tenim menys ingressos.

Crec sincerament que hem d’anar treballant en altres fonts d’ingressos, alternatives que segurament passen per monetitzar l’audiència. En això l’AMIC Valencians ha de tenir un paper clau, i aquí també ens ha d’acompanyar a través de propostes fruit del treball de les nostres Aules i Laboratori d’Innovació. És molt important que anem construint comunitats, que coneguem les nostres audiències i anem fent base de dades per construir un futur que vèiem llunyà, però que ara s’ha precipitat. En definitiva, ens hem d’arremangar més que mai en trobar sortides i viabilitat als nostres mitjans.

Un missatge per tant d’esperança; estem vius i tenim una demanda d’informació creixent de les nostres comunitats, se’ns necessita i sobretot, som experts en la proximitat.
Seguim treballant!, cuideu-vos molt.

Una forta abraçada

 
Ramon Grau i Soldevila
President de l’AMIC Valencians

Article anterior15 consells per a prevenir estafes i atacs cibernètics
Article següentPolicía Local de Vinaròs ha interpuesto 225 denuncias desde el 14 de marzo