Inici BENICARLÓ Alumnes del Ramon Cid visiten la planta de Cervera Bionord

Alumnes del Ramon Cid visiten la planta de Cervera Bionord

145

En el marc del programa d’educació ambiental «Benicarló pel clima» que organitza la Regidoria de Medi Ambient, 30 alumnes de l’IES Ramón Cid i membres l’associació Fenòmens van visitar ahir la planta de gestió de residus Bionord de Cervera per a conéixer de prop la gestió dels residus domèstics i el procés pel qual passen la fracció resta del contenidor gris i la fracció orgànica del sistema porta a porta.

El director comercial de la planta, Rafa Arnau, va oferir als assistents una xarrada formativa amb mitjans audiovisuals i la realització d’un test individual que identifica quina és la petjada ecològica de cada persona.

El canvi climàtic i l’economia circular van ser la base de la xarrada, que tenia com a objectiu conscienciar de la necessitat de prendre mesures com la reducció, el reaprofitament i la gestió eficient dels residus.

En acabar, les persones assistents van rebre com a obsequi un conjunt de bosses per a fer la separació correcta dels residus a casa i bosses de tela per a anar a comprar.

Article anteriorPeñíscola y Briviesca, finalistas de Juntos brillamos más
Article següentPeñíscola sortea estancias de fin de semana para captar voto y ganar el concurso de Ferrero Rocher