Inici BENICARLÓ Actualització rebrots a Tortosa, Alcanar i zona nord de Castelló

Actualització rebrots a Tortosa, Alcanar i zona nord de Castelló

1808

Rebrot de coronavirus a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa i augment dels infectats al Departament de Salut de Vinaròs

Després de la notícia d’última hora del rebrot de coronavirus a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa, on s’ha tancat la planta de cures pal·liatives en haver donat positiu 4 pacients d’aquesta i el rebrot de la setmana passada a Alcanar, es tem que per la proximitat i el moviment de turistes, apareguen nous rebrots al nord de Castelló.

A data de 15 de juliol, respecte a la setmana passada, augmenten en 7 els casos positius al Departament de Salut de Vinaròs respecte fa una setmana: passen d’un total d’infectats de 165 a 172, per 7 nous casos:
Vinaròs: 2
Benicarló: 1
Peníscola:2
Alcalà de Xivert:1
Morella: 1

Situació a la Comunitat Valenciana

• Les residències de la Comunitat Valenciana acumulen 20 dies sense registrar cap defunció per coronavirus
• Huité dia consecutiu sense defuncions per coronavirus en la Comunitat Valenciana
• Es notifiquen 60 noves altes amb el que la xifra de persones curades des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 17.499

València (15.07.20). Per huité dia consecutiu la Comunitat Valenciana no ha registrat cap defunció per coronavirus. D’aquesta manera, el total de defuncions es manté en 1.476 persones. Per províncies: 227 a la província de Castelló, 512 en la d’Alacant i 737 a la província de València.

Durant l’última jornada s’han registrat 60 noves altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.499 persones. Per províncies: 2.495 a Castelló, en 5.839 Alacant i 9.164 a València, als quals hi ha que sumar 1 alta a desplaçats.

A més, s’han confirmat 23 casos nous des de l’última actualització, que situen la xifra total en 11.861 persones: 5 a Castelló (1.672 en total); 3 a la província d’Alacant (4.019 en total); i 15 a la província de València (6.168 en total). A més, cal sumar dos casos no assignats anteriors.

D’aquesta manera, en aquests moments queden actius 299 casos, la qual cosa suposa un 1,55% del total de positius.
Els hospitals valencians té, hui dia, un total de 67 persones ingressades: 18 a la província de Castelló, cap en UCI; 17 a la província d’Alacant, d’ells 2 en l’UCI; i 32 a la província de València, 2 d’ells en UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 504.365 de les quals 375.571 han sigut a través de PCR i 128.794 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències
Les residències de la Comunitat Valenciana no registren cap defunció des del 25 de juny, per la qual cosa s’acumulen 20 dies seguits sense defuncions per coronavirus en aquests centres.
En aquests moments hi ha algun cas positiu en 6 centres (1 a la província de Castelló, 0 en la d’Alacant i 5 a la província de València).
• Residents nous positius: 0
• Treballadors nous positius: 0
• Residents morts: 0
En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 2 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 0 a la província d’Alacant i 2 a la província de València.

Actualització rebrots de coronavirus a la Comunitat Valenciana
Salut Pública ha detectat un brot d’origen familiar en la localitat de Gandia, a la província de València, que s’ha estés als seus contactes socials i, fins al moment, suma 10 casos positius. S’estan estudiant tots els contactes per a dur a terme una cerca activa de casos.
D’altra banda, un menjar d’empresa ha sigut l’inici d’un brot d’àmbit laboral en la localitat de Santa Pola, a la província d’Alacant. De moment són 4 els treballadors que han donat positiu.

Notícies relacionades:

El brote de COVID de Alcanar, viene de Barcelona

Article anteriorVinaròs: cala dels Cossis
Article següentEl C.D. Benicarló gana y está a 90 minutos de 3ªDivisión