Inici PREMSA VALENCIANA 2 banderes blaves per a Vinaròs

2 banderes blaves per a Vinaròs

1412

Les platges del Fora Forat i Fortí, el Clot se queda sense

Les platges de Vinaròs han obtingut dos banderes blaves que acrediten la seua qualitat i que concedeix anualment la Fundació d’Educació Ambiental (FEE). Els distintius els han obtingut les platges del Fortí i, per primera vegada, la platja de Fora Forat. S’ha quedat fora la platja del Clot, per un problema en la seua titularitat, que pel que sembla és propietat de Ports i no de Costes com s’havia tramitat sempre.

L’alcalde, Enric Pla, va explicar dimecres que el motiu ha estat que Costes va avisar a l’entitat FEE que en tractar-se la platja del Clot d’una platja la titularitat de l’autoritat portuària, és aquesta entitat la que hauria d’haver realitzat la gestió de demanar el distintiu i no l’ajuntament. Després d’aquesta decisió, el consistori iniciarà pròximament els tràmits amb perquè aquesta platja torne a pertànyer a Costes i pugui seguir sol·licitant la pròpia administració local la bandera blava com a les altres platges.

El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, també va assenyalar dimecres que té una “sensació agredolça” pel fet que la localitat hagi obtingut dues banderes blaves, una en el Fortí i una altra per primera vegada en Fora Forat i no hague estat possible obtenir-la en el Clot i tampoc, per tant, en el sender de la costa sud, com també s’havia sol·licitat com a extensió d’aquesta platja. Segons va explicar Fontanet, l’Ajuntament de Vinaròs va tramitar la concessió del distintiu a la platja del Clot “com sempre”.

Article anteriorEnric Plá se reunió con el Departamento de salud
Article següentTret de sortida a les XI Jornades de la Cuina del Llagostí de Vinaròs