Inici BENICARLÓ 11ª Edició de les Jornades del Polp a Caduf i Peix de...

11ª Edició de les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja

378

Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló s’estendran des del 26 de setembre fins al 3 de novembre. En concret, el tret d’eixida el donarà la tradicional degustació al Mercat Municipal, que tindrà lloc dimecres 25 de setembre.

Tot seguit serà el torn de les Jornades del Pinxo del Polp a Caduf, que començaran divendres 27 de setembre i s’allargaran fins al 6 d’octubre. La iniciativa comptarà amb la participació de 12 bars i cafeteries de la ciutat, que serviran pinxos elaborats amb el polp com a ingredient principal.

El plat fort seran les Jornades Gastronòmiques als restaurants, que enguany comptaran amb la participació de 14 establiments i s’allargaran del 6 d’octubre al 3 de novembre.

La regidora d’Agricultura i Pesca ha afirmat que «el polp pescat a caduf és una tradició de Benicarló i per això volem potenciar les jornades per a què arriben a un major nombre de públic i es puga donar a conéixer un dels principals productes de la costa benicarlanda». Per la seua part, Cardona ha reconegut que «potenciar el producte turístic gastronòmic és una aposta fonamental i forma part de les línies mestres de la Regidoria de Turisme, amb l’objectiu de posar la gastronomia de Benicarló com a referent a la comarca».