Inici PEÑÍSCOLA Xtri World Tour torna a Peníscola amb la quarta edició de Hispaman...

Xtri World Tour torna a Peníscola amb la quarta edició de Hispaman Xtreme Triathlon

23

La competició, única prova al nostre país d’aquest circuit internacional, reunirà esportistes de 16 països el 24 de setembre 


Aquest dissabte, 24 de setembre, el circuit Xtri World Tour torna de nou a Espanya amb la qual cosa serà la 4a edició de Hispaman Xtreme Triathlon en el marc de Castelló Escenari Esportiu. Un triatló extrem de llarga distància (3,8 km / 180 km / 42 km) que comença en aigües de la Mediterrània i, després d’un exigent recorregut, aconsegueix el cim més alt de les muntanyes.

Hispaman Xtreme Triathlon pertany al circuit internacional Xtri World Tour i és prova classificatòria per al Xtri World Champioship. A més, atorga 4 slots directes per al mític Norseman. D’aquesta manera, els afortunats tindran l’oportunitat d’accedir a una inscripció sense passar pel sorteig del limitat i cotitzat contingent de dorsals de la prova noruega.

La volta a les arrels

Hispaman Xtreme Triahlon aposta per un format que torna a les arrels i valors essencials de l’esport. Una competició un contingent molt limitat de participació que, enguany, comptarà amb equips procedents de 16 països de tot el món.

Des de Peníscola fins a Vistabella

Inspirat en l’essència del triatló, Hispaman Xtreme Triathlon planteja als triatletes un repte en el qual, sempre acompanyats dels seus supporters, s’enfronten a una natació de 3,8 km a l’alba entorn de l’imponent Castell de Peníscola.

Una vegada superada la natació, el ciclisme proposa un recorregut de 180 km amb 3.500 metres de desnivell que acaba a Culla. Finalment, l’últim obstacle és la carrera a peu: una marató de muntanya (42 km) que travessa el Parc Natural de Penyagolosa fins a aconseguir l’anhelada meta a Vistabella del Maestrat, a 1.250 metres d’altitud.

 

Article anteriorL’Ajuntament realitza tasques de manteniment de les pèrgoles
Article següentPeníscola acollirà una nova edició del Rocartcultura, el Festival d’Art i Cultura de la ciutat