Inici PEÑÍSCOLA Peníscola acollirà una nova edició del Rocartcultura, el Festival d’Art i Cultura...

Peníscola acollirà una nova edició del Rocartcultura, el Festival d’Art i Cultura de la ciutat

55

Aquesta tercera edició tindrà lloc durant el pròxim cap de setmana, durant el qual Peníscola es convertirà en un museu efímer ple d’activitats

L’organització del Festival Rocartcutura, d’Art i Cultura, de la localitat arriba aquest cap de setmana a Peníscola.

Després de la finalització de la intensa programació de les Festes Patronals, arriba a la localitat aquest festival carregat d’art, multidisciplinari i que es desenvoluparà en diferents seus, incloent el seu ja conegut museu efímer i múltiples activitats.

Per part seua, Pilar Diago, directora i programadora de l’esdeveniment, ha destacat l’aposta per la inclusió de diferents disciplines en la programació, ja que dona cabuda a la il·lustració, la pintura, la música, la performance i el teatre.

En paraules de la pròpia Diago, “és una proposta cultural que se situa en el cor de les coordenades d’una mostra d’art, una residència artística i un festival”. Durant els últims preparatius l’organització ha destacat també que és un festival “únic en el territori per a la visibilitat d’artistes de múltiples disciplines que aglutina artistes novells amb propostes d’artistes ja amb trajectòries consolidades”.

La programació inclou diferents activitats, que arranquen aquest mateix divendres i fins al diumenge i que inclouen des de música, teatre, performance, pintura, tallers i fins i tot xarrades en les quals es podrà debatre sobre el fenomen turístic.
L’amenaça de pluges ha condicionat l’agenda final que es manté pràcticament al complet i que traslladarà, en cas de mal temps, algunes activitats en exteriors a espais coberts.

Consulta tota la programació amb els últims canvis en aquest enllaç: http://va.peniscola.org/ver/14660/Rocartcultura.html

 

Article anteriorXtri World Tour torna a Peníscola amb la quarta edició de Hispaman Xtreme Triathlon
Article següentL’Ajuntament demana a la Subdelegació del Govern millores urgents a l’N-340a fins la reversió definitiva