Inici BENICARLÓ Xaro Miralles Ferrando, reelegida alcaldessa de Benicarló 

Xaro Miralles Ferrando, reelegida alcaldessa de Benicarló 

1280

La legislatura 2019-2023 ha començat oficialment aquest matí amb la presa de possessió de la nova Corporació Municipal sorgida de les eleccions del passat 26 maig i amb la reelecció de Xaro Miralles Ferrando com a alcaldessa de Benicarló. Miralles ha rebut el suport dels onze representants del seu partit, el PSPV-PSOE, que va obtindre la majoria absoluta a les urnes.

Durant el seu discurs d’investidura, l’alcaldessa s’ha mostrat decidida a treballar per a aconseguir un futur millor per a tots els benicarlandos i benicarlandes i ha fet una aposta important per «una gestió pública honesta, pel diàleg i per la proximitat als vertaders problemes de les persones». Miralles ha anunciat que «en els propers 4 anys viurem moments d’especial transcendència per a Benicarló per la transformació que suposarà per a la ciutat l’execució dels projectes que s’inclouen en l’estratègia EDUSI» i ha subratllat que «prioritzarem per damunt de tot el benestar de les persones».

L’alcaldessa ha tingut un record especial per als regidores i regidores que van formar part de la primera Corporació Municipal de la democràcia, ara fa 40 anys.

Els 21 regidors que conformen la nova Corporació Municipal són, pel PSOE, Xaro Miralles Ferrando (alcaldessa), Ilde Añó Lores, Pedro Manchón Pau, Gemma Cerdá Muñoz, Carlos Flos Fresquet, Román Sánchez Mateu, Isabel Cardona Ferragut, Clara Cid Blasco, Fernando Jovaní Diago, Inmaculada Díaz Ruiz i Filo Agut Barceló; pel PP, Juan Antonio Mañá Ferrer, Izaskun Maura Soriano, Lorena Gallén Mundo, Jorge Llorach Senar i Aranzazu García Roldán; per Ciudadanos, Benjamín Martí Esbrí, Juan José Cornelles Batiste i José María Compte Brosed; i per Compromís, Marta Escudero Albor i Josep Lluís Segura i Monterde.

Article anteriorAmposta: Bassa de l’Encanyissada
Article següentGuillem Alsina nou alcalde de Vinaròs