Inici PREMSA VALENCIANA Guillem Alsina nou alcalde de Vinaròs

Guillem Alsina nou alcalde de Vinaròs

872

El cap de llista del PSOE Vinaròs governarà amb Totes i Tots Som Vinaròs, gràcies al pacte amb aquests i Compromís.

Diumenge 15 al migdia, el socialista Guillem Alsina Gilabert ha sigut investit alcalde de Vinaròs davant una gran audiència al saló de plens. Alsina va obtenir 11 vots (7 del PSPV, 3 de TSV i 1 de Compromís), encara que governarà en minoria a l’estar format per PSPV i TSV, ja que Compromís ha decidit a quedar-se en l’oposició després dels successos amb Jordi Moliner. La resta de vots van ser per als mateixos candidats de la resta de partits (PP, PVI i Ciutadans).

Va iniciar el seu parlament agraint als vinarossencs que van exercir el 26 de maig el seu dret a vot i a les 3.624 persones que van confiar en els socialistes per a liderar aquesta nova etapa. Va recordar que en els plens de la passada legislatura s’han viscut “moments desagradables i impropis d’un saló plenari”, esperant que en aquesta que ara s’inicia regne l’educació i les bones formes “per a fer valdre entre tots la premissa que Vinaròs està per damunt de tot”.

Alsina va destacar que comença una legislatura “en la qual a part de consolidar els grans projectes que han de materialitzar-se, res em faria més orgullós com a alcalde que poder explicar a les meues filles que tots els grups vam ser capaços de sumar esforços i lluitar contra la fractura social, la igualtat d’oportunitats i que ho vam fer sempre amb propostes constructives”.

Alsina, de 38 anys, és l’alcalde més jove que ha tingut Vinaròs, ha realitzat un discurs conciliador amb una oposició a la qual va oferir-se per a treballar “braç a braç”.

També que el que ofereix com a primer edil “és humilitat, vocació de servei, treball i la meua total disposició a col·laborar amb l’oposició”.

Respecte al futur equip de govern, va avançar que constituirem un equip de 10 persones, cinc dones i cinc homes, amb experiència i capacitat per a encarar aquest nou repte basat en la creació d’ocupació, la igualtat d’oportunitats i la millora constant del dia a dia de tots els vinarossencs.

Quant al programa que desenvoluparà va dir que se centrarà en tres grans eixos. El primer, la promoció de la igualtat d’oportunitats, el segon la creació d’ocupació i el tercer, consolidar els programes Edificant i Edusi. “Aquesta és la legislatura del nou col·legi Jaume I, del nou centre de salut, de l’ampliació de l’IES José Vilaplana i tota una sèrie de projectes que ens ajudaran a fer de Vinaròs una ciutat més moderna i amable per a la ciutadania amb la col·laboració dels governs de la Generalitat, Espanya i Europa”.

Va acabar dient que “tenim davant 4 anys amb reptes il·lusionants i demane que entre tots fem una legislatura apassionant”.

Article anteriorXaro Miralles Ferrando, reelegida alcaldessa de Benicarló 
Article següentFestival de fi de curs del ballet de Valentina i el Casal Jove