Inici ALTRES NOTICIES Visita de Ken Loach a Mirambel pels 25 anys de “Tierra y...

Visita de Ken Loach a Mirambel pels 25 anys de “Tierra y Libertad”

594

Mister Loach va vindre directament des d’Anglaterra, per a estar present a este acte, 25 anys després del seu rodatge, a la bonica població de Mirambel

Fotos i texte: Juanma Beltrán

La conferència i projecció de la pel·lícula, es van fer al mateix lloc: el poliesportiu de Mirambel. El mural de la paret, pintat per a l’ocasió.

Alguns actors, i a la dreta, el director Ken Loach. Al seu costat l’actriu protagonista Rosana Pastor. L’actriu va fer ús de la paraula, explicant, anècdotes i curiositats del film.

Nombrós públic, a l’acte de presentació… duant la projecció, hi havia tanta gent que mots estaven de peu, sense cadires.

 

Curiosa foto: a l’esquerra es veu la silueta del director Ken Loach i a la dreta l’actriu Rosana Pastor, els dos mirant el film des de l’última fila.

 


El president de l’Acadèmia de Cine de Zaragozali fa el lliurament d’un trofèu, o detall, inspirat en Luís Buñuel, (Calanda) de la seua pel·lícula Un Perro Andaluz.

Mentrestant anava el film en marxa, a fora al carrer i en uns +10° de temperatura s’estava preparant una gran barbacoa, en torrà de carn i altres coses del menjar, per a tots els assistents a l’acte.

Galeria de fotografies d’Inma Jiménez de l’arribada de Ken Loach i després de la projecció amb gran nombre de públic i la presència de l’alcadessa MariCarmen Soler, la productora de la película Rebecca O’Brian i membres i actors del film i rodatge.

 


Ken Loach, durant la seua intervenció, amb traductòra… inclosa

El nostre amic i col·laborador Juanma Beltrán va aconseguir, al DVD original de la peli, la firma de KEN LOACH , i de l’actriu valenciana ROSANA PASTOR… enhorabona!

Article anteriorConstruye, Reforma o Rehabilita… ¡y paga hasta en 10 años!
Article següentLotes de Navidad con productos artesanales