Inici VINARÒS Vinaròs treballa en les millores dels contenidors soterrats

Vinaròs treballa en les millores dels contenidors soterrats

201

L’objectiu de les feines és protegir els sistemes elèctrics i renovar els quadres de llums per evitar avaries

La Regidoria d’Obres i Serveis, a través de l’empresa encarregada del servei de recollida de les deixalles, ACCIONA, ha posat en marxa feines per a la millora dels contenidors soterrats. En concret els treballs consisteixen en la col·locació d’elements de protecció dels sistemes elèctrics i el canvi dels quadres de les dues illes ubicades al carrer de la Mare de Déu dels Socors.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha recordat que “dintre del contracte de concessió del servei de recollida de residus urbans, l’empresa té l’obligació contractual de realitzar millores o dur a terme campanyes de conscienciació entre els veïns”. Segons assenyalava després de les fortes pluges del 2018 els contenidors soterrats van presentar moltes avaries, i una vegada finalitzat l’expedient sancionador, es va tractar amb l’empresa aquesta problemàtica, amb l’aïllament dels sistemes elèctrics com a solució.

Durant les properes setmanes se situaran estructures de protecció dels quadres elèctrics a les quatres illes de contenidors que més problemes presenten, que són les de l’avinguda del Cantàbric, la plaça de Sant Valent i les dues del carrer de la Mare de Déu dels Socors, en aquest últim cas cal destacar que també es farà la renovació del sistema elèctric.

Article anteriorLa foto curiosa: cabres a l’entrada a Alcanar
Article següentSant Jordi presupuesto de 2M para dar cobertura a las necesidades sociales