Inici VINARÒS Vinaròs: tancament de l’avinguda de la Llibertat per les obres de millora...

Vinaròs: tancament de l’avinguda de la Llibertat per les obres de millora dels pluvials

278

Dilluns es tallarà la circulació a l’avinguda de la Llibertat amb motiu de les obres de millora dels pluvials

El tall afectarà al carril direcció nord en el tram des del carrer del Carreró fins a l’avinguda de Maria Auxiliadora per a permetre als operaris poder executar les obres

L’Ajuntament informa que el proper dilluns 31 de maig es realitzarà el tall de la circulació, sentit cap al riu Cervol, a l’avinguda de la Llibertat amb motiu de les feines de millora dels pluvials que es desenvolupen a l’avinguda de Maria Auxiliadora. El tall es produirà a les 8:00h en el tram des del carrer del Carreró fins a l’avinguda de María Auxiliadora i es mantindrà efectiu fins al 6 de juny.

Per part de la Policia Local es proposa com alternativa, per a traslladar-se sentit nord, utilitzar els carrers de Les Camaraes, Fra Pere Gonell o José Sebastián Farga. En cas de tractar-se de vehicles pesats, llavors es recomana utilitzar la N-340a com a via alternativa més ràpida i segura. D’altra banda, també es disposa dels carrers de Pare Bover i Nou per a facilitar l’accés dels veïns.

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha insistit que “el tall de trànsit no afectarà al tram on hi ha ubicat el Palau de Justícia i els col·legis de la Misericòrdia i Assumpció, per tant els veïns que ho necessiten es podran traslladar amb el vehicle sense problemes”.

Pel que fa al itinerari de la línia de bus Vinaròs-Benicarló-Peníscola, Chaler ha explicat que les parades ubicades a l’avinguda de la Llibertat amb els encreuaments amb el carrer del Carreró i Mare de Déu queden anul·lades. En el seu lloc es proposa com alternativa les parades més properes, ubicades a les avingudes de Pablo Ruiz Picasso i Leopoldo Querol.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha demanat a la ciutadania “precaució a l’hora de circular i sobretot atendre la nova senyalització circumstancial que instal·larà la Policia Local”. Així mateix, ha assenyalat que tot i que les obres poden ocasionar molèsties són necessàries per a millorar els pluvials de l’avinguda de Maria Auxiliadora per a minimitzar el risc d’inundacions al centre de la localitat quan es produeixen fortes precipitacions.

Per acabar, tant Chaler com Albella, han demanat als veïns comprensió davant del tall de circulació, així com disculpes per les molèsties que puguen ocasionar les obres.

Article anteriorContinuen els bous a Vinaròs aquest dissabte i també per a Festes
Article següentPlanes Altes ja llueix la rotonda