Inici PREMSA VALENCIANA Continuen els bous a Vinaròs aquest dissabte i també per a Festes

Continuen els bous a Vinaròs aquest dissabte i també per a Festes

736

Continuen els bous a Vinaròs aquest dissabte i també per a Festes

Dissabte 29 de maig es va celebrar el segon espectacle taurí de la temporada i  pràcticament 2/3 de la plaça ocupada, seguint la normativa Covid-19. Amb un temps radiant i un sol que lluïa amb uns raigs perpendiculars que feia difícil estar a les places de Sol, destacava també l’ocupació de pàrquings a Vinaròs i el fluid trànsit de vehicles pels carrers.

Un esdeveniment obert al públic, on els joves podien ‘retallar’ les vaquetes de sis ramaderies castellonenques: “Se tratará del primer evento de apoyo a los ganaderos de toro bravo, los grandes perjudicados de esta pandemia, y el objetivo es reactivar este sector” en paraules de l’organitzador.

Després de l’èxit de públic del dissabte passat amb el desafiament ramader de les ramaderies Arriazu (Navarra) i Machaconses (València), dissabte l’espectacle va ser organitzat per l’empresa Montauro i la col·laboració de la Fundació Setine.

Bous per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

Los bous tornen a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, després de dos anys sense formar part de la programació festiva, amb tres dies d’espectacles taurins

Així es va presentar en la programació taurina a la Penya ‘Pan y Toros’ per part del regidor d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, i el gerent de l’empresa Bous al Carrer S.L., Gregorio de Jesús.
El dia 18 de juny se celebrarà un Concurs Nacional de Retalladors amb cinc bous de la Finca Toropasión en el qual participaran 12 dels millors especialistes d’Espanya, organitzat per l’empresa Toropasión.

El dissabte 19 de juny tindrà lloc una ‘novillada’ amb picadors, un desafiament ramader amb vedells d’Hereus de Juan Tassara i d’Eugenio Díaz Piqueras, per als novillers David Garzón, Jorge Martínez i el castellonenc Jorge Rivera.

El 20 de juny se celebrarà la correguda de ‘rejones’ amb 6 exemplars de la ramaderia Hereus de Juan Tassara per als rellonejadors Andrés Romero, Mario Pérez Langa i el valencià Pablo Donat.

No us perdeu reportatge sencer al proper 7dies actualitat de Vinaròs.