Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs suspén el Carnaval d’Estiu

Vinaròs suspén el Carnaval d’Estiu

767

Nota de premsa. SUSPENSIÓ CARNAVAL D’ESTIU 2020

Imatge d’artxiu

Ahir va tindre lloc l’assemblea general, en format presencial, de la Comissió Organitzadora del Carnaval per tancar el balanç econòmic del Carnaval 2020 a l’auditori municipal de Vinaròs. A més de presentar els comptes que ja s’havien comunicat amb anterioritat a les comparses i que deixen una situació sanejada i amb romanent per a poder afrontar l’organització de les pròximes edicions, la junta de la Comissió portava com a principal punt el debat sobre la realització del Carnaval d’estiu.

Donada la situació sanitària en la qual ens trobem i les mesures de distanciament requerides, a més de la incertesa d’un dia a dia canviant per moments, a proposta de la junta les comparses van decidir per unanimitat posposar la celebració del Summer Carnaval el 2021, on es preveu un panorama més propici per a aquesta festa, on les reines i reis amb les seues fantasies puguin lluir amb major esplendor i amb la tranquil·litat d’una situació sanitària favorable. Per part de la Comissió, es va traslladar que les reines i reis del carnaval 2020 tindran la seua oportunitat de mostrar novament les seues disfresses, sigui en el Carnaval d’estiu 2021 o en un altre acte que s’organitzarà quan la situació ho permeti, i que al llarg del mes de juliol s’ingressarà a les comparses la subvenció de 300 euros per a les seues reines.

Imatge d’artxiu: presentació del Summer Carnaval 20

En la mateixa reunió es va parlar del panorama enfront de la celebració del Carnaval 2021. Les comparses ja estan organitzant l’edició següent preparant les fantasies i elegint les seues reines, i la Comissió també va comunicar que des de la junta així mateix s’està realitzant, i que en un curt termini es presentaran les bases per al concurs del cartell del Carnaval de Vinaròs 2021, que tindrà lloc del 30 de gener al 15 de febrer de 2021. De moment, s’està treballant en la Gala de les Reines així com en la programació general, però s’estableix la data límit de la primera quinzena del mes de novembre per estudiar la situació amb l’ajuntament per prendre decisions i comunicar llavors la postura enfront de la celebració del Carnaval 2021.

Junta directiva de la Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs Vinaròs a 10 de juliol de 2020

Article anteriorEl brote de COVID de Alcanar, viene de Barcelona
Article següentApartamento a la venta en Benicarló