Inici VINARÒS Vinaròs s’implica contra la violència de gènere

Vinaròs s’implica contra la violència de gènere

343

Aquesta setmana es commemora a tot el món el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. A Vinaròs, com tots els anys, l’Ajuntament vol recordar i traslladar el seu suport a totes les dones que han patit i pateixen aquesta xacra.

Aquest programa té com a principal objectiu desenvolupar mesures contemplades en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, mitjançant l’execució de diferents actuacions finançades amb aquests fons.

Els objectius del programa són conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre la violència de gènere i sobretot visibilitzar un problema social greu, cercant la implicació de la ciutadania.

Enguany s’ha optat preferentment en un format més curt i en línia a causa de la situació en la qual ens trobem, a excepció de la conferència formativa a càrrec de Marina Marroquí, que es realitzarà de manera presencial, prèvia recollida d’entrades numerades i on s’hauran de complir les mesures de seguretat que en cada moment fixen les autoritats competents a causa de la Covid-19.

Les activitats van dirigides a tota la ciutadania i són gratuïtes i de lliure accés.

Article anteriorBenicarló rebrà 64.000 euros del Fons de Cooperació per a Municipis Turístics
Article següentPeníscola es valdrà de les noves tecnologies per a portar la màgia del Nadal