Inici PEÑÍSCOLA Peníscola es valdrà de les noves tecnologies per a portar la màgia...

Peníscola es valdrà de les noves tecnologies per a portar la màgia del Nadal

333

L’Ajuntament de Peníscola es valdrà de les noves tecnologies i de les xarxes socials per a portar la màgia del Nadal als més xicotets

Des de la Regidoria de Festes s’ha anunciat a les famílies que estiguen atentes als canals socials de l’Ajuntament, a través dels quals, afirma que el Pare Noel farà arribar un missatge especial als més xicotets de la casa.

A més, l’organització del repartiment de regals per part de Ses Majestats els Reis d’Orient es coordinarà també a través del contacte directe a través dels dispositius mòbils.
L’Ajuntament ja va anunciar fa unes setmanes que reconvertiria la cavalcada de Reis en un repartiment de regals porta a porta amb un equip de voluntaris locals.

En aquest cas també ha tirat d’enginy i es valdrà de la tecnologia per a “sumar emocions en aquests dies difícils en els quals hem de mantindre les distàncies físiques però no afectives, volem que els més xicotets visquen aquestes festes amb la mateixa il·lusió i estem preparant moltes sorpreses” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.