Inici VINARÒS Vinaròs s’adhereix al Club Producte Castelló Cycling impulsat per la Diputació

Vinaròs s’adhereix al Club Producte Castelló Cycling impulsat per la Diputació

243

Es tracta d’una iniciativa que compta amb el treball conjunt d’ajuntaments, empreses i associacions per fer de la província un referent com a destí cicloturístic

Aquest matí el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha assistit al Palau Provincial de les Aules per rebre el certificat de l’adhesió de Vinaròs al Club Producte Castelló Cycling. Es tracta d’un projecte impulsat per la Diputació, finançat amb fons europeus, per oferir un atractiu més als visitants, basat amb el cicloturisme i la sostenibilitat.

L’Ajuntament s’ha adherit a aquesta iniciativa, amb el suport de l’empresa Cicles Fandos, per tal de crear rutes ciclistes a Vinaròs, perquè tant els visitants com els veïns, puguen gaudir de l’esport i del patrimoni natural del municipi. Albella ha destacat que “el Club Producte Castelló Cycling s’emmarca dintre de l’estratègia turística de Vinaròs, basada en la sostenibilitat i la inclusió, per aquests motius ens hem adherit a la iniciativa”.

El regidor incidia en la importància de promocionar els recursos naturals, esportius, patrimonials i històrics que ofereix Vinaròs, per fer del municipi un referent turístic. En aquest cas, comentava que de la mà de la Diputació “es fa una aposta pel cicloturisme, una activitat que cada vegada té més demanda entre els visitants que s’apropen fins al territori per gaudir de les vacances i els mateixos veïns que volen practicar esport”.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha indicat que el cicloturisme és un projecte clau en l’estratègia turística de la província dins de la qual es comptarà amb una inversió de 4 milions d’euros per a impulsar la marca Club de Producte Castelló Cycling. Segons afegia “es tracta d’una inversió històrica per al nostre territori i que tindran un objectiu doble: la gestió sostenible del turisme i convertir el cicloturisme en producte clau i vertebrador de les nostres comarques”.

Per la seua banda, la diputada de Turisme, Virginia Martí, ha assenyalat que “avui és un gran dia en el camí d’aquest projecte que, com també amb Castelló Ruta de Sabor, treballem de la mà dels agents del sector implicats en la nostra província”. En aquest sentit, comentava que “és un camí que recorrem junts, de fa ja algun temps, i que avui assoleix una nova fita, la de la incorporació de les primeres 58 empreses, serveis turístics, associacions, mancomunitats i ajuntaments que aposten pel cicloturisme”.