Inici VINARÒS Vinaròs rep tres subvencions de la Generalitat per a programes de Joventut...

Vinaròs rep tres subvencions de la Generalitat per a programes de Joventut i Cultura

269

Aquest matí el regidor de Cultura i Joventut, Marc Albella, ha confirmat que la ciutat rebrà tres subvencions de la Generalitat Valenciana per al foment de l’activitat cultural al municipi. En total es tracta de 22.763€ per a tres iniciatives diferents.

La primera, de 7.753€, serà per a posar en marxa programes de promoció dels drets de la infància i participació infantil. El regidor Albella ha destacat “que es tracta d’una ajuda molt important per al municipi, sobretot perquè permetrà crear noves iniciatives destinades per als més petits”.

La segona subvenció, de 12.510€ per part de l’Institut Valencià de Cultura, s’ha atorgat perquè Vinaròs ha entrat a formar part del circuit cultural valencià dintre de la categoria A. En aquest sentit, Albella ha destacat que “a l’inici de la legislatura el municipi es trobava fora d’aquesta catalogació i gràcies a l’esforç que s’ha fet des de la regidoria s’ha pogut entrar a la B i ara s’ha avançat fins a la A, la més elevada, que al mateix temps suposa rebre una ajuda més important”. Cal destacar que aquesta subvenció es destinarà per a la confecció d’una programació cultural de qualitat al municipi amb teatre, espectacles al carrer i concerts.

Per últim, l’Ajuntament ha rebut una tercera ajuda de 2.500€ per a sufragar les despeses de l’espectacle d’homenatge a Carles Santos que es va celebrar el passat mes de setembre a la plaça de bous.

Article anteriorBalanç positiu de les activitats del Nadal 2018/19 a Càlig
Article següentPresentación del boletín de ‘Amics del Papa Luna’