Inici VINARÒS Vinaròs renova el parc caní del carrer de Les Camaraes

Vinaròs renova el parc caní del carrer de Les Camaraes

70


La Regidoria d’Obres i Serveis de Vinaròs ha realitzat tasques de millora i renovació del parc caní ubicat al carrer de Les Camaraes. En concret, les feines han consistit en la instal·lació d’un túnel d’agility, un balancí i una roda. L’empresa Happy Ludic ha sigut l’encarregada de realitzar les tasques amb una inversió de 2.755€, amb fons propis de l’Ajuntament.

Cal destacar que aquesta actuació forma part de la iniciativa del govern municipal per fer la renovació de tots els parcs canins de la localitat durant aquesta legislatura, per tal de garantir uns elements de joc òptims per a les mascotes. En aquest sentit, recordem que l’any passat es va fer la renovació del parc que hi ha ubicat a l’avinguda de Castelló, mentre que per aquest 2022 es preveu fer l’adequació del que hi ha a la plaça de les Catalinetes.

La regidora Morellà ha destacat que l’actuació del carrer de Les Camaraes, juntament amb la que es va executar a l’avinguda de Castelló són una mostra del compromís de l’Ajuntament per a la millora d’aquests espais urbans. Segons insistia “és molt important disposar de parcs canins a la localitat perquè els propietaris dels gossos tinguen un espai per jugar amb seguretat amb les mascotes, al mateix temps que també suposa millorar la seua qualitat de vida”.

Per últim, Morellà recordava als propietaris que s’han de recollir els excrements dels parcs canins i anunciava que es posarà en marxa una campanya de conscienciació entre la ciutadania.

Article anteriorPrimer nascut del 2022 a l’Hospital Comarcal
Article següentPeníscola destinarà en el pròxim exercici un 20% més a la despesa social