Inici VINARÒS Vinaròs recupera la Marató Popular

Vinaròs recupera la Marató Popular

7906

El diumenge 29 de maig és la data escollida per a tornar a gaudir de la prova atlètica més participativa del municipi amb novetats i nou recorregut

La regidora d’Esports, Begoña López, acompanyada pel tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, ha presentat la Marató de Vinaròs 2022, la prova reina del municipi. Cal destacar que cada any aconsegueix superar els més de 3.000 corredors, convertint-se en una de les curses més multitudinàries de la nostra comarca.

Enguany una de les principals novetats serà el canvi de recorregut, amb una llargària de 9,5Km que transcorrerà per la costa, amb sortida i arribada des del passeig de Fora del Forat. La regidora López ha destacat que “serà un circuit renovat molt atractiu per als participants que al mateix temps que practiquen esport podran gaudir de les magnífiques vistes del litoral vinarossenc”. Segons insistia la Marató Popular és una prova oberta a totes les condicions físiques i totes les edats, amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport, dintre d’un estil de vida saludable.

Per la seua banda, el tècnic Chaler detallava que les inscripcions ja es poden realitzar de forma telemàtica a través de la pàgina www.hj-crono.es. El preu és de 5€ i s’inclou la tradicional samarreta commemorativa de la Marató Popular, a més d’una botella de metàl·lica com a novetat. Segons insistia les inscripcions s’hauran de realitzar preferentment en línia fins al 24 de maig a les 23.59h, així mateix el dies 23 i 24, de 17.00 a 20.30h, es podran fer de forma presencial a l’ajuntament, només per aquelles persones que no la poden realitzar via telemàtica.

Pel que fa a la recollida de les samarretes es farà divendres 27 de maig a l’ajuntament de 17.00 a 20.30h i dissabte 28 de maig de 10.00 a 13.30h.

Chaler destacava que l’obsequi de la botella metàl·lica té l’objectiu de reduir l’ús de plàstics i demanava als participants que el dia de la cursa la porten plena. En aquest sentit, assenyalava que des del Consell Municipal d’Esports es facilitarà aigua als corredors perquè puguen omplir les botelles si en necessiten més.