Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs recollirá les càpsules després de signar un conveni amb Nestlé

Vinaròs recollirá les càpsules després de signar un conveni amb Nestlé

400

L’objectiu és la gestió correcta d’aquests materials de plàstic i alumini per a la seu reciclatge

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidoria d’Obres i Serveis, ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Nestlé Espanya per a la recollida de les càpsules de plàstic i alumini. Cal destacar que aquest residu genera un problema en el sistema de reciclatge, perquè són moltes les persones que les llencen de forma errònia en el contenidor de color groc.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que “el conveni signat amb Nestlé Espanya obliga a l’empresa al reciclat òptim de les càpsules amb la separació del café de l’embolcall de plàstic o alumini”. Segons afegia “per a facilitar el correcte reciclatge de les càpsules s’habilitaran diverses punts de recollida a la ciutat, perquè els veïns puguen fer la gestió correcta”.

Morellà ha assenyalat és fonamental el reciclatge dels residus per minimitzar l’impacte ambiental i insistia que les càpsules no s’han de llençar al contenidor groc, per tal d’evitar problemes a l’hora de la gestió de les deixalles.

Pel que fa als punts de recollida són els següents:

  • L’ecoparc mòbil de l’avinguda de Castelló de 8:00h a 15:00h.
  • L’ecoparc mòbil del passeig de Juan Ribera divendres i dissabte també de 8:00h a 15:00h.
  • L’ecoparc fixe del camí de Sant Gregori de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h. Dissabtes de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h, diumenges de 10:00h a 14:00h.
  • Mercat Municipal.
Article anteriorEls Col·legis de Benicarló celebraran el dia de l’arbre
Article següentSanidad prorroga las medidas adicionales hasta el 15 de febrero