Inici BENICARLÓ Els Col·legis de Benicarló celebraran el dia de l’arbre

Els Col·legis de Benicarló celebraran el dia de l’arbre

637

L’alumnat treballarà diverses activitats amb l’objectiu de conscienciar de la importància dels arbres en l’entorn i de generar comportaments de respecte. Les activitats substitueixen la tradicional plantada d’arbres en parcel·les municipals, que no es pot dur a terme per la pandèmia.

La Regidoria de Medi Ambient ha apostat per una celebració diferent amb motiu del Dia de l’Arbre, que es commemora aquest diumenge 31 de gener. Com que no es podrà dur a terme la tradicional plantada d’arbres que es feia cada any en diferents parcel·les de propietat municipal, la Regidoria ha proposat diferents activitats als centres educatius.

En concret, a l’alumnat dels cursos d’Educació Infantil se li ha proposat quatre activitats senzilles que es poden fer amb materials de les aules o que porten des de casa. Les propostes per a l’alumnat de 1r i 2n de d’Educació Primària comptaran amb més complexitat.

Per la seua part, les activitats per a l’alumnat dels cursos de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària se centraran al voltant de la història «De com els arbres ens ensenyaren els sentits», un conte que podran treballar en grup o de manera individual per a respondre a les fitxes amb preguntes i enigmes sobre el conte.

Els col·legis que participaran a l’activitat seran el CEIP Francesc Catalán, el Col·legi Nuestra Señora de la Consolación, el CEIP Eduardo Martínez Ródenas i el CEIP Ángel Esteban.

La regidora de Medi Ambient, Filo Agut, ha ressaltat que «amb aquestes propostes volem conscienciar de la importància dels arbres al nostre entorn, generar actituds i comportaments de respecte als arbres i, al mateix temps, que l’alumnat gaudisca de les activitats».

Article anterior7dies actualitat de Vinaròs, ja al teu quiosc!
Article següentVinaròs recollirá les càpsules després de signar un conveni amb Nestlé