Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs: presentació d’activitats culturals per a tots els públics

Vinaròs: presentació d’activitats culturals per a tots els públics

306

Cinema sota les estrelles, esports o visites guiades al voltant del patrimoni natural, històric i gastronòmic són algunes de les propostes per gaudir de l’estiu

Divendres matí el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, acompanyat pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat la programació d’activitats per aquest estiu. Una agenda que enguany estarà marcada per la Covid-19, però que tot i així, oferirà experiències úniques amb visites teatralitzades, recorreguts històrics per conèixer millor el nostre patrimoni o la nova proposta Vinaròs Arena.

Albella ha destacat que “es tracta d’una programació que complementa l’àmplia oferta gastronòmica, cultural i turística de la localitat, amb una gran varietat d’activitats pensades per a tot el públic en general”. En aquest sentit assenyalava que “des de Turisme hem mantingut totes aquelles propostes que es poden celebrar complint les normes d’higiene i distanciament, com ara concerts, visites guiades o esports a la platja”.

Pel que fa a la programació destaquen activitats originals com “Pedalant entre cales i horts ecològics”, un recorregut en bicicleta per gaudir de la bellesa de la costa sud, que finalitzarà amb la visita a un productor local d’hortalisses ecològiques i un aperitiu campestre. D’altra banda, també destaca “Nits de Lluna en el Puig”, un recorregut històric al voltant del jaciment iber i l’ermita que finalitzarà amb un vermut o “Oliveres & Estels”, amb una experiència nocturna entre mites i llegendes al voltant d’arbres mil·lenaris.

Tampoc faltarà el Cinema sota les estrelles els dimecres a la nit amb pel·lícules com Aladdin, Bohemian Rhapsody o Ready player one. Recordem que les entrades són gratuïtes i es poden aconseguir de forma anticipada a la Tourist Info.

La música també formarà part d’aquesta extensa programació estiuenca amb una variada selecció de concerts que de ben segur satisfarà al públic més exigent. Sandra Bernardo, Mia Fuentes, The Smokings, Swing Engine i Violoncheli brothers & Chaffer jazz trio seran les propostes que aquest estiu ompliran el Vinaròs Arena.

Durant la seua intervenció Albella ha destacat que, tant la Tourist Info com l’empresa encarregada d’organitzar les visites guiades, han estat reconegudes amb el distintiu “Responsible Tourism” de la Secretaria d’Estat de Turisme, que acredita el compliment de totes les normes de seguretat establertes pel Ministeri de Sanitat per tal reduir la propagació del coronavirus.

Per acabar el regidor ha recordat que tota la informació i programació de l’estiu ja es pot consultar als tríptics que trobaran a la Tourist Info en castellà, valencià, anglés i francés, també a les xarxes socials i a la mateixa pàgina web de turisme (www.turisme.vinaros.es), on podran fer les reserves.

Banderes Qualitur

Vinaròs ha renovat les distincions Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana. El reconeixement certifica, un any més, la bona qualitat ambiental de les platges i les cales de la localitat, així com una fàcil accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.

Durant la hissada simbòlica de la bandera de la platja del Fortí, el secretari Colomer ha destacat que “aquesta distinció mostra la voluntat de l’Ajuntament de Vinaròs per defendre una oferta turística de qualitat”. En aquest sentit comentava que “la bandera Qualitur significa transformar un espai platja en una experiència turística amb serveis, dotacions i equipaments d’excel·lència”.

D’altra banda, Colomer ha assenyalat que degut a la situació actual aquesta qualitat també incorpora la seguretat i el compliment de protocols per garantir la salut de les persones.