Inici VINARÒS Vinaròs presenta la programació de la Fira i Festes de Sant Joan...

Vinaròs presenta la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

427

Del 18 al 29 de juny Vinaròs recuperarà els actes més tradicionals de la programació amb la traca al carrer, revetlles, concerts i moltes més activitats per donar la benvinguda a l’estiu

L’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat per la regidora de Festes, Paula Cerdà, ha presentat la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Des de l’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats locals, s’ha preparat una agenda variada per a tots els públics i totes les edats amb música, esports, cultura, i sobretot molta diversió.

Alsina ha indicat que “les Festes començaran amb la proclamació de les dames i cavallers a l’envelat del port, una gala que enguany estarà conduïda per la cantautora, Esther Querol i tindrà com a mantenidor a Sebastià Casanova”. Segons assenyalava s’ha escollit a Casanova per la seua important vinculació amb la vida social i cultural del municipi. D’altra banda, destacava que degut a la gran quantitat de dames i cavallers, 39, la presentació començarà a les 20.00h.

Per la seua banda, la regidora Cerdà ha comentat que una de les novetats més destacades serà el canvi d’ubicació de la carpa jove, que enguany es col·locarà al costat de la fira, on tradicionalment se celebrava el Mesón de la Tapa. Cerdà ha explicat que “degut a canvis de procediments administratius per part de Costes no es podrà ubicar l’envelat a la platja, així que s’ha buscat un nou emplaçament al costat de la fira”. Pel que fa al Mesón de la Tapa, enguany no s’oferirà.

Cerdà repassava els actes programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere que inclourà el sopar a la fresca, el repartiment de lots a la Tercera Edat, concurs de paelles, homenatge a les dames i reines de fa 25 anys i el tradicional castell de focs artificials, entre altres activitats.

L’alcalde Alsina comentava que en les properes setmanes es farà la Junta de Seguretat Local per detallar i coordinar tot el dispositiu especial d’agents que es desplegarà durant la celebració de les Festes. Segons insistia els diferents cossos policials i de seguretat realitzaran un gran esforç per garantir la bona marxa de tots els actes, en especial els més multitudinaris.

Alsina agraïa la feina de la Regidoria i Comissió de Festes per organitzar la programació, així també com a la Brigada Municipal i serveis de neteja que durant les properes setmanes realitzaran un esforç extra perquè tot estiga en òptimes condicions per a gaudir dels actes.

Per acabar, tant Alsina com Cerdà, convidaven tots els veïns i visitants a gaudir de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, del 18 al 29 de juny, sempre des de la responsabilitat, el respecte i la tolerància.