Inici VINARÒS Vinaròs presenta la 2ª Edició de les Botigues al carrer

Vinaròs presenta la 2ª Edició de les Botigues al carrer

383

Participarán 40 comerços distribuïts per tota la ciutat

Mª Angeles Pereda, presidenta de l’Associació de Comerciants de Vinaròs i Domènec Fontanet, regidor de Comerç, han presentat aquest matí la II edició de les Botigues al Carrer de Vinaròs, una iniciativa a la qual s’han adherit 40 comerços distribuïts des de la plaça parroquial fins a la plaça Sant Agustí passant pel carrer Major.

Pereda ha destacat que els ciutadans de Vinaròs podran trobar en els comerços adherits al programa productes de qualitat als millors preus, ja que els comerços posaran a la venda les seues existències per a liquidar la temporada.

En esta edició es podran adquirir productes tèxtils, moda en pell, regals, complements, calçat. També s’han adherit comerços relacionats amb la restauració i la promoció immobiliària.

Tant Mª Angeles Pereda com Domènec Fontanet han volgut concloure la presentació d’esta edició destacant que esta iniciativa és una excel·lent oportunitat per a fer promoció, i donar a conèixer d’esta manera, el teixit empresarial de Vinaròs als seus ciutadans.

Article anteriorBenicarló inicia el curs escolar amb normalitat i amb un increment important en el nombre d’alumnes
Article següent(galeria) Trobada de puntaires a Càlig