Inici VINARÒS Vinaròs posa en marxa els tallers de Prevenció de Trastorns de la...

Vinaròs posa en marxa els tallers de Prevenció de Trastorns de la Conducta Alimentària als instituts

153

Es tracta de xerrades impartides per la dietista i nutricionista, Marta Oliver i les psicòlogues Judith Gómez i Berta Peris, amb l’objectiu de fomentar un hàbits alimentaris saludables, que no només es basen en aconseguir el pes ideal establert pels estereotips. D’altra banda, les xerrades també aprofundeixen de com les xarxes socials afecten als joves a l’hora d’aconseguir un cos perfecte.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha indicat que “els adolescents moltes vegades estan influenciats per les xarxes socials i l’objectiu del taller és evitar els trastorns de la conducta alimentària per aconseguir un cos perfecte, una pràctica que pot posar en perill la salut dels joves”. En aquest sentit, López destacava que els tallers també tracten la gestió emocional, la millora de l’autoestima i sobretot fomentar el canvi d’hàbits cap a una vida més saludable.

Per acabar, la regidora agraïa al Centre de Nutrició i Dietètica Marta Oliver Barreda per fer possible aquesta iniciativa en els instituts de la localitat.

Article anteriorComencen les obres en el Centre de Cultura de Càlig
Article següent(Psicología) No trates con prioridad a quién te trata como opción