Inici VINARÒS Vinaròs oferirà una nova edició d’Estiu Jove

Vinaròs oferirà una nova edició d’Estiu Jove

245

Jocs de rol, iniciació a l’escalada, cuina o robòtica són algunes de les propostes perquè els adolescents puguen gaudir d’un oci educatiu del 4 al 29 de juliol

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Paula Cerdà, ha donat a conéixer la nova programació del Casal Jove per al tercer trimestre del 2022. Amb el nom Estiu Jove una vegada més s’ha preparat una agenda variada i atractiva per als adolescents, que al mateix temps que es diverteixen també s’eduquen en valors i es formen.

Cerdà ha assenyalat que “la programació per als joves sempre s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies, formació tècnica i laboral, a més d’oci educatiu i esport”. Segons insistia l’objectiu és oferir un entreteniment alternatiu i saludable, lluny de les conductes addictives que en ocasions poden generar els videojocs o les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

Així mateix la regidora Cerdà insistia que “la programació del Casal Jove vol garantir una educació en valors, universal i transversal, que permeta conscienciar i apoderar el col·lectiu juvenil, i convertint-lo en persones lliures, autònomes i amb capacitat crítica per fer front a les situacions ètiques i morals amb les quals es trobaran al llarg de la seua vida”.

Pel que fa a la programació d’Estiu Jove inclourà cuina, iniciació a l’escalada, jocs de rol, tallers de drons, robòtica i fins i tot caiac, entre moltes altres activitats. Cerdà assenyalava que serà una oferta variada que inclourà algunes sorpreses que ja es desvetllaran en el seu moment.

Les inscripcions per a l’Estiu Jove es podran realitzar el divendres 10 de juny a partir de les 9.00 h fins a exhaurir les places. De forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, posant Estiu Jove en els cercadors de tràmits https://cutt.ly/YJUZMA4 o presencialment, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h al Casal Jove, carrer de Carreró 51.

Cerdà comentava que l’oferta està adreçada per als adolescents nascuts entre els anys 2004 i 2007 i hi ha disponibles 20 places per quinzena.