Inici VINARÒS Eugenio Català serà el nou entrenador del Juvenil del Vinaròs CF

Eugenio Català serà el nou entrenador del Juvenil del Vinaròs CF

253

El Vinaròs Club de Futbol ha presentat aquesta setmana al qui serà l’entrenador del flamant nou equip juvenil del club que debutarà aquesta pròxima temporada 2022/2023. Eugenio Català ha sigut l’escollit per liderar el projecte d’aquest equip que ha de nodrir al primer equip del Vinaròs Club de Futbol que seguirà un any més en el grup I de la lliga Apunt Preferent.

Segons declaracions del president de l’entitat, Victor Garcia Griñó, Eugenio reuneix els requisits, qualitats tècniques i personals per a complir l’objectiu que s’ha marcat el club: fer créixer als joves futbolistes de la comarca, tant a nivell futbolístic com en l’àmbit personal.Arriba al Vinaròs CF després d’una dilatada carrera com entrenador i analista en categories formatives i també en categoria sénior, destacant sobretot el campionat i ascens aconseguit amb el juvenil del Benicarló Base Futbol.

Eugenio Català no arriba sol a la banqueta del juvenil, ja que tindrà com a segon entrenador a Victor Pla. Eugenio, que coneix el club de tota la vida i el seu entorn, ha reconegut que afronta aquest nou repte amb molta passió: «És un repte molt bonic i em sento molt implicat pel que representa l’entitat per a la ciutat de Vinaròs».

Els socis i seguidors vinarossencs de segur li desitgen tota la sort del món al nou cos tècnic en la seva nova aventura com a dirigents del juvenil del Vinaròs Club de Futbol.

 

Article anteriorCuatro festejos taurinos para las Fiestas de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs
Article següentVinaròs oferirà una nova edició d’Estiu Jove