Inici VINARÒS Vinaròs oferirà una nova edició del programa de Suport i Reforç Escolar...

Vinaròs oferirà una nova edició del programa de Suport i Reforç Escolar per a Primària i Secundària

231

L’objectiu és ajudar als alumnes a aconseguir uns millors resultats acadèmics de cara als exàmens extraordinaris de juliol o afrontar amb millors expectatives el proper curs

Els xiquets de Primària i Secundària que al llarg del curs haguen tingut dificultats per aprendre en les àrees de llengua, matemàtiques o ciències podran assistir a les classes de reforç, amb grups reduïts, que s’oferiran a partir del 3 de juny a l’antic col·legi Sant Sebastià.

Per als alumnes de primària les classes es faran des de l’1 de juliol fins al 7 d’agost, amb dues hores setmanals, amb l’objectiu de millorar els resultats de cara al proper curs. Pel que fa als estudiants de secundària les sessions seran del 3 al 27 de juny amb 4,30 hores setmanals, en aquest cas se centraran sobretot en superar els exàmens extraordinaris de juliol.

Les famílies interessades en les classes de reforç poden presentar les sol·licituds a la regidoria d’Educació, ubicada a la primera planta de la Biblioteca Municipal. El preu és de 10 euros i el termini és des de l’10 al 20 de juny per als alumnes de primària, mentre que per als de secundària la inscripció és des del 13 fins al 24 de maig. En el cas que les sol·licituds superen les places que s’ofereixen, llavors es prioritzarà a les famílies amb menys recursos econòmics.

La documentació que s’haurà de presentar és del DNI dels pares i del menor, a més de butlletí amb les notes de la segona avaluació.

Article anteriorUn somni aconseguit (opinió sobre tancament piscina c/Illes Balears)
Article següentNueva charla programada de la ASOCIACIÓN MATERNIDAD Y CRIANZA