Inici VINARÒS Un somni aconseguit (opinió sobre tancament piscina c/Illes Balears)

Un somni aconseguit (opinió sobre tancament piscina c/Illes Balears)

700

UN SOMNI ACONSEGUIT

(article publicat al 7dies Vinaròs 902)

 

UN SOMNI ACONSEGUIT, es el que hem pogut tindre després de molts anys de lluïta, i que per fi, ja arribat.

Ens referim a la piscina situada al carrer Illes Balears,  que des de un principi, es va projectar com una zona peatonal i de comoditat per als residents del esmentat carrer. Va estar en funcionament durant el primer any, a partir de llavors, aquesta instal.lació, va entrar en un periode de despreocupació, abandonament, acumulació d’aigua de pluja, etc. Fent la funció d’un abocador d’escombraries incontrolat, amb les conseqüens molèsties d’olors, i gran qüantitat de mosquits, que teniem en l’època d’estiu, i que ens obligava a tancar les finestres.

Un procés de malestar i de diverses queixes; que comença en Setembre de 2011 quan l’Ajuntament de Vinaròs sol.licita una visita d’inspecció de la referida piscina.

Com la cosa anava cada vegada a pitjor, en Juliol de 2014, es presenta una queixa-denúncia al Centre de Salut Pública de Benicarló, signat per deu veïns afectats de la zona, i adjuntan un CD, amb diverses fotografies com a prova testimonial.

Ja per fi, després de gairebé cinc anys, i una sentència dictada per un jutge, s’ordena tapar l’esmentada piscina.

Tenim que agraïr i donar les gràcies, a tots els partits polítics  que conformen la Corporació Municipal de l’Ajuntament de  Vinaròs, per haver-se implicat en aquest assumpte i a l’empresa de construcció Peral Mariño S.L. així com als seus treballadorsen aquest repte aconseguit.

Si en el seu moment, este grup de veïns ho vam criticar amb la corresponent denúncia; ara, i des de aquest mitjá de comunicació, toca donar els agraïments per haver-ho fet possible i tindre una millor qüalitat de vida.

Este estiu… serà diferent i millor.

GRÀCIES A TOTS/ES.

Juanma Beltrán

Portaveu dels deu veïns afectats en el seu moment.

Article anteriorDia del Recapte a La Sénia
Article següentVinaròs oferirà una nova edició del programa de Suport i Reforç Escolar per a Primària i Secundària