Inici VINARÒS Vinaròs oferirà nous cursos per al creixement empresarial a través d’Internet

Vinaròs oferirà nous cursos per al creixement empresarial a través d’Internet

342

Digitalitza’t és el programa adreçat per a les petites i mitjanes empreses amb l’objectiu que puguen millorar la seva competitivitat a través de la xarxa

Aquest matí la regidora d’Hisenda i Ocupació, Maria Cano, ha presentat la nova formació anomenada Digitalitza’t adreçada a les PIMES. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada des de la Cambra de Comerç de Castelló i l’Agència de Desenvolupament Local per assessorar a les empreses interessades en donar el salt a la xarxa o millorar la seva presència a Internet.

Cano ha destacat que “aquesta nova formació és una més de les moltes iniciatives que s’han posat en marxa al llarg de la legislatura per afavorir l’emprenedoria a la localitat i ajudar a les empreses a ser més competitives”. Pel que fa al programa Digitalitza’t ha assenyalat que es farà des del març fins al setembre amb diversos tallers per millorar el posicionament Internet, incrementar la presència a les xarxes socials o assessorar a les empreses interessades en vendre el seus productes en línia.

La formació començarà amb el curs “Màrqueting digital per a empreses” amb la finalitat d’ajudar a definir les estratègies per aconseguir atreure nous clients i fidelitzar els que ja s’han captat. Les classes es faran els dies 20, 22, 26 i 28 de març, amb una durada de 10 hores, i les inscripcions es podran realitzar fins al dia 13 del mateix mes. Per l’abril, en concret els dies 1 i 2, es farà el taller “Disseny gràfic amb mòbil”, amb l’objectiu d’utilitzar el telèfon com una eina més de treball. La durada serà de 5 hores i les inscripcions es poden realitzar fins al 25 de març.

El programa Digitalitza’t continuarà els dies 10 i 11 d’abril amb “Creativitat per a les teues xarxes socials” per aconseguir tenir més presència i millor posicionament. La duració serà de 5 hores i les inscripcions es podran formalitzar fins al 3 d’abril. El quart taller serà “Ven a Amazon. Perquè no necessites una botiga en línia per a vendre Internet”, en aquest cas l’objectiu és assessorar a les empreses de com poden vendre els seus productes a través d’aquesta gran plataforma digital. La formació es farà els dies 23 i 25 d’abril i les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 16.

Ja per al mes de maig s’oferirà “L’experiència de client. La clau per al futur del teu negoci”, en aquest cas les classes es faran els dies 6, 7, 13, 14, 20 i 21 amb una durada total de 15 hores i la finalitat serà aconseguir fidelitzar els clients a través d’un bon servei. Les inscripcions es podran fer fins al 29 d’abril. El programa finalitzarà amb “Posicionament SEO: Com ser primer en Google” per tenir una presència destacada en aquest buscador. Les classes seran el 23, 25 i 30 de setembre i els dies 21 i 23 d’octubre amb una durada total de 16 hores. Les matriculacions es podran realitzar fins al 16 de setembre.

La regidora Cano animava als empresaris a participar en aquestes formacions, recordant que són totalment gratuïtes. Per més informació es poden adreçar a l’Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon, mentre que les inscripcions es poden fer a través de l’adreça bit.ly/DIGITALITZAT.